یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
سانگ یانگ تورس (Torres) جدیدترین محصول سانگ یانگ است که به تازگی برای بازار کره معرفی شده است و تفاوتی اساسی با دیگر محصولاتی که از این نشان دیده بودیم دارد.
پیش تر در خبرها اعلام کردیم که سانگ یانگ تولید شاسی بلندهای جدید را بر مبنای یک پلتفرم مدرن پیش می برد؛ بر اساس طرح های اولیه ای که از اولین کراس اوور جدید این کمپانی منتشر شده بود می دانستیم که طراحی چه سبکی دارد و حالا محصول نهایی این کمپانی با نام سانگ یانگ تورس از راه رسیده است تا روحی تازه به سبد محصولات سانگ یانگ بدهد. سبدی که روز به روز قدیمی تر می شد.
در ادامه به بررسی محصول جدید سانگ یانگ می پردازیم.
اگرچه تورس از نظر طراحی خشن و مدرن به نظر می رسد، اما نمی توان از شباهت آن با محصولات مطرح دنیای خودرو گذشت. سبک طراحی چراغ ها و جلوپنجره کاملاً شبیه به محصولات جیپ است. چراغ های تمام الی ای دی خطی را با خطوط عمودی در جلوپنجره می بینیم و ورودی های هوا و پایین جلوپنجره مشکی طراحی شده اند. برجستگی روی گلگیرها باعث شده است بدنه ای عضلانی را در سانگ یانگ تورس داشته باشیم و به کلی، خطوط طراحی شکسته طوری در کنار هم قرار گرفته اند تا ظاهری خشن و قدرتمند را در این شاسی بلند داشته باشیم.
در پروفیل کناری مهم ترین نکته برجستگی گلگیرهاست که زیر آن رینگ های ۲۰ اینچی بزرگ قرار گرفته اند. البته برای نسخه های پایه، رینگ های ۱۷ و ۱۸ اینچی استاندارد هستند. یک محفظه در کنار خودرو به صورت آپشن قابل سفارش است و این مشابه همان چیزی است که پیش تر در طراحی لندروور دیفندر دیده بودیم. در عقب برجستگی را روی درِ صندوق می بینیم که یادآور جای لاستیک زاپاس در شاسی بلندهای آفرودی است. طراحی چراغ های عقب بسیار شبیه به فورد اکسپلورر است و در پایین سپر همان صفحه نقره ای رنگی را می بینیم که در پایین سپر جلو هم دیده می شد. در مجموع، سانگ یانگ تورس طراحی جذاب و ظاهری خشن دارد، اما در هر قسمت این خودرو شباهت خاصی را با خودروهای دیگر بازار می بینیم.
شاسی بلند جدید سانگ یانگ جلوآمپر دیجیتال دارد و در وسط صفحه نمایش لمسی ۱۲٫۳ اینچی سیستم اطلاعات سرگرمی را در دسترس قرار می دهد. در پایین هم یک پنل لمسی دیگر داریم که از طریق آن تنظیمات مربوط به سیستم تهویه انجام می شود. تمام فاکتورهای ذکرشده باعث می شود یک کابین مدرن را برای سانگ یانگ تورس داشته باشیم. این سبک طراحی کابین هم شبیه به همان چیزی است که در محصولات جدید جگوار لندرور دیده می شود. فرمان بسیار بزرگ و با دکمه های زیاد روی آن طراحی شده و روی داشبورد و رودری ها قطعاتی نقره ای را داریم که تضاد رنگی خوبی را با روکش چرم صندلی ها رقم زده است.
بسته به تریم انتخابی، امکاناتی نظیر نورپردازی داخلی، ۶ اسپیکر، چهار ورودی USB، سردکن صندلی های جلو، ۷ کیسه هوا و دیگر آپشن های ایمنی را در این خودرو خواهیم داشت. سانگ یانگ تورس در حالتی که هر ۵ صندلی در شرایط نرمال هستند ۷۰۳ لیتر فضای بار دارد و با خواباندن ردیف دوم، این فضا به ۱,۶۶۲ لیتر می رسد. همچنین برخی تجهیزات کمپینگ را می توان با این خودرو سفارش داد تا سانگ یانگ نشان دهد تورس می تواند خودرویی برای طبیعت گردی هم باشد.
کمپانی سانگ یانگ هنوز مشخصات فنی این خودرو را منتشر نکرده است، اما بر اساس اسناد گواهی دولتی، این خودرو به پیشرانه ۱٫۵ لیتری توربو T-GDI مجهز می شود که پیش تر در کوراندو هم دیده بودیم. این پیشرانه توان تولید نهایت قدرت ۱۶۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر را دارد و قدرت از طریق جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شود، که البته امکان سفارش نسخه تمام چرخ محرک هم به صورت سفارشی فراهم است. البته این امکان هم وجود دارد که در آینده نسخه ای قوی تر از خودرو هم معرفی شود.
سفارش گذاری سانگ یانگ تورس از همین حالا در کره جنوبی با قیمت پایه نزدیک به ۲۱ هزار دلار آغاز شده است و در بالاترین تریم قیمت به نزدیک ۲۴ هزار دلار می رسد. همچنین گزارش ها حاکی از آن است که نسخه برقی سانگ یانگ تورس سال ۲۰۲۳ به بازار اروپا می آید.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار
منبع: Motor1
کمپانی سانگ یانگ هنوز مشخصات فنی این خودرو را منتشر نکرده است، اما بر اساس اسناد گواهی دولتی، این خودرو به پیشرانه ۱٫۵ لیتری T-GDI مجهز می شود که پیش تر در کوراندو هم دیده بودیم. این پیشرانه توان تولید نهایت قدرت ۱۶۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر را دارد و قدرت از طریق جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شود.
سفارش گذاری تورس از همین حالا در کره جنوبی با قیمت پایه نزدیک به ۲۱ هزار دلار آغاز شده است و در بالاترین تریم قیمت به نزدیک ۲۴ هزار دلار می رسد.
تورس در حالتی که هر ۵ صندلی در شرایط نرمال هستند ۷۰۳ لیتر فضای بار دارد و با خواباندن ردیف دوم، این فضا به ۱,۶۶۲ لیتر می رسد.
جذابهههههههه فکر کنم مثل تیوولی موفق بشه







تست و بررسی لاماری ایما به عنوان جدیدترین کراس اوور مونتاژی بازار ایران و مقایسه دو اسکوتر یاماها N-MAX و هوندا PCX، آن چیزی است که در آخرین قسمت فصل هفتم اسب بخار به نمایش در آمده است.
در قسمت یازدهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی FMC T5 فردا موتورز رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی این قسمت مقایسه رنو تندر ۹۰ اتوماتیک با دانگ فنگ H30 کراس را انجام داده ایم.
در قسمت دهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی دایون Y5 در کویر مرنجاب رفته ایم. همچنین در این برنامه تجربه سفر یک روزه به کویر و قواعد این دسته از طبیعت گردی ها را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشته ایم.
تست و بررسی هایما S5 جدید با جعبه دنده ۶AT آیتم اصلی قسمت نهم فصل هفتم اسب بخار است که می توانید در این برنامه به تماشای آن بنشینید.
در قسمت هشتم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی کراس اوور KMC K7 کرمان موتور رفته ایم. همچنین در بخش تست موتورسیکلت ها، بررسی اسکوتر هیبریدی یاماها گرندفیلانو را انجام داده ایم و در آیتم خودروچی نیز، تویوتا یاریس و هیوندای i20 مونتاژ آپشنال را با هم مقایسه نموده ایم.
تارا دوست معولی در هفتمین قسمت از فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای رفته ایم و این سدان ملی جدید را به چالش کشیده ایم. همچنین در بخش دوچرخه، به سراغ تست و بررسی یاماها WR155 رفته ایم و این موتورسیکلت به نسبت آفرودی را […]
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
جذابهههههههه فکر کنم مثل تیوولی موفق بشه







source

سئو سایت

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط viraje