یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
کانسپت گک اسپیس جدیدترین کانسپت کمپانی گک چین است که با نگاهی آینده نگرانه طراحی شده و دید کمپانی نسبت به محصولات آینده را نشان می دهد.
همه می دانیم که کانسپت ها در صنعت خودرو بسیار مهم هستند، چراکه پیش بینی خودروسازان نیاز و سلیقه سال های آینده را نشان می دهند. طراحی عجیب با بزرگ نمایی را در کانسپت های دور از تولید می بینیم، اما نگاه چند سال آینده کمپانی ها در همین طراحی های عجیب مستتر است. طراحی قوی کانسپت ها نشان می دهد یک کمپانی دید بلدمدت خوبی دارد و قطعاً می تواند با رویکری درست در بازار موفق شود. حالا چند سالی است که چینی ها هم کانسپت های قوی ای طراحی می کنند. خودروسازان بزرگ چینی در سال های اخیر با به کارگیری طراحان مطرح دنیا توانسته اند خط منحصر به خودشان را در طراحی داشته باشند و حالا نگاه خود به طراحی های آینده را در کانسپت هایشان نشان می دهند. چندی پیش بود که ترامپچی، به عنوان زیرمجموعه ای از گروه گک، کانسپت تایم را با طراحی آینده نگرانه معرفی کرد و حالا نوبت به کانسپت گک اسپیس رسیده است تا نگاه کمپانی گک به یک ون مدرن در آینده را ببینیم.
عادت داشتیم که جلوپنجره های بزرگ را در محصولات ب ام و ببینیم، اما تیم طراحی گک تصمیم گرفته است یکی از بزرگ ترین جلوپنجره ها را برای این کانسپت طراحی کند. جلوپنجره ای که خطوط ال ای دی عمودی دارد و در بالای آن چراغ جلو به صورت یک نوار ال ای دی کشیده طراحی شده است. اما بزرگ نمایی و طراحی فضا محدود به این جلوپنجره نمی شود؛ درهای این کانسپت به صورت گالوینگ طراحی شده و یک در صندوق عقب غول پیکر را در عقب داریم. طراحی درهای جلو به صورت مستقل است، اما درهای عقب به صورت کشیده و گالوینگ طراحی شده اند و شاید بزرگ ترین در گالوینگی به کاررفته در یک کانسپت است.
پیش تر، در رولزرویس کالینان باز شدن دو صندلی را با در صندوق دیده بودیم، اما در کانسپت گک اسپیس، با باز شدن درِ صندوق یک مبل دونفره به بیرون می آید تا نهایت لوکس و پرمیوم بودن را در این ون داشته باشیم. اگرچه این نوع طراحی مختص به کانسپت هاست و در هیچ محصول تولیدیای دیده نمی شود، اما نگاه طراحان گک به طراحی عقب جالب بوده است؛ از آن جا که با یک طرح مفهومی طرف هستیم پس طراحان به سادگی ستون B را حذف کرده اند و همین باعث می شود با باز شدن درهای گالوینگ دسترسی به اتاق بسیار ساده شده باشد.
این یک اتاق نشیمن نیست، بلکه کابین کانسپت گک اسپیس است. در جلو دو صندلی را داریم که به صورت ۳۶۰ درجه قابل تنظیم هستند و در قسمت عقب یک مبل با طرح L دیده می شود. با فعال سازی قابلیت خودران این ون فرمان جمع می شود و با چرخیدن صندلی ها شما می توانید در حین حرکت یک جلسه یا گفتوگو را در کابین راحت این خودرو داشته باشید. البته که در حال حاضر این سبک در طراحی اصلاً به آن چه در واقعیت دیده می شود نزدیک نیست و هنوز قابلیت خودران چالش های خودش را دارد، اما پیش تر هم دیده بودیم آئودی در طراحی کانسپت اوربن اسفر هم همین ویژگی ها را به کار برده بود و این نشان می دهد در آینده می توان به دیدن چنین خودروهایی در عمل امیدوار بود.
این کانسپت به یک پیشرانه هیدروژنی مجهز می شود که توان تولید نهایت قدرت ۱۸۰ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۵۸ نیوتن متر را دارد. با باک پر هیدروژن پیمایش ۶۵۰ کلیومتری برای این خودرو ثبت می شود و سوخت گیری آن ۳ تا ۵ دقیقه زمان می برد و از این نظر مشابه خودروهای معمول بنزینی است. در زمان رونمایی کانسپت گک اسپیس در مرکز تحقیق و توسعه کمپانی گک، یک پیشرانه ۱٫۵ لیتری احتراق داخلی برای کار با پیشرانه هیدروژنی هم معرفی شد. این نوع پیشرانه را قبلاً تویوتا هم توسعه داده بود، اما هنوز خیلی زود است که بگوییم سوخت هیدروژنی یا فناوری های مشتق از آن می تواند جایگزین مناسبی برای سوخت فسیلی باشد.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار
منبع: Motor1
این کانسپت به یک پیشرانه هیدروژنی مجهز می شود که توان تولید نهایت قدرت ۱۸۰ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۵۸ نیوتن متر را دارد.
با باک پر هیدروژن پیمایش ۶۵۰ کلیومتری برای این خودرو ثبت می شود و سوخت گیری آن ۳ تا ۵ دقیقه زمان می برد و از این لحاظ کشابه خودروهای معمول بنزینی است.
تست و بررسی لاماری ایما به عنوان جدیدترین کراس اوور مونتاژی بازار ایران و مقایسه دو اسکوتر یاماها N-MAX و هوندا PCX، آن چیزی است که در آخرین قسمت فصل هفتم اسب بخار به نمایش در آمده است.
در قسمت یازدهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی FMC T5 فردا موتورز رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی این قسمت مقایسه رنو تندر ۹۰ اتوماتیک با دانگ فنگ H30 کراس را انجام داده ایم.
در قسمت دهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی دایون Y5 در کویر مرنجاب رفته ایم. همچنین در این برنامه تجربه سفر یک روزه به کویر و قواعد این دسته از طبیعت گردی ها را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشته ایم.
تست و بررسی هایما S5 جدید با جعبه دنده ۶AT آیتم اصلی قسمت نهم فصل هفتم اسب بخار است که می توانید در این برنامه به تماشای آن بنشینید.
در قسمت هشتم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی کراس اوور KMC K7 کرمان موتور رفته ایم. همچنین در بخش تست موتورسیکلت ها، بررسی اسکوتر هیبریدی یاماها گرندفیلانو را انجام داده ایم و در آیتم خودروچی نیز، تویوتا یاریس و هیوندای i20 مونتاژ آپشنال را با هم مقایسه نموده ایم.
تارا دوست معولی در هفتمین قسمت از فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای رفته ایم و این سدان ملی جدید را به چالش کشیده ایم. همچنین در بخش دوچرخه، به سراغ تست و بررسی یاماها WR155 رفته ایم و این موتورسیکلت به نسبت آفرودی را […]
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.