تصویر روز ناسا: شهابهای جباری در صورت فلکی ثور
در ساعات اولیه صبح 23 اکتبر، تصاویری از دو شهاب درخشان در پسزمینهای ستارهای در امتداد ابر مولکولی ثور ثبت شد. این شهابها ذراتی از غبار بهجا مانده دنبالهدار هالی و در حال تبخیر هستند. در تصویر امروز ناسا چه میبینیم؟ دنبالهدار هالی (1P/Halley) اولین دنبالهدار دورهای شناختهشده تاریخ است که هر 76 سال یا
در ساعات اولیه صبح 23 اکتبر، تصاویری از دو شهاب درخشان در پسزمینهای ستارهای در امتداد ابر مولکولی ثور ثبت شد. این شهابها ذراتی از غبار بهجا مانده دنبالهدار هالی و در حال تبخیر هستند.
در تصویر امروز ناسا چه میبینیم؟
دنبالهدار هالی (1P/Halley) اولین دنبالهدار دورهای شناختهشده تاریخ است که هر 76 سال یا بیشتر به منظومه شمسی درونی بازمیگردد. این دنبالهدار معروف آخرینبار در سال 1986 با چشم غیرمسلح دیده شد. اما بقایای غبارآلود دنبالهدار هالی را میتوان دو بار در سال در طی دو بارش شهابی سالانه در آسمان سیاره زمین مشاهده کرد؛ بارش شهابی «اتا دلوی» در ماه مه و «جباری» در اکتبر.














شهابها با سرعت تقریباً 66 کیلومتر بر ثانیه با اتمسفر برخورد میکنند. این خطوط سبز رنگ از عقب به منبع ظاهری بارش، درست در شمال ستاره درخشان جبار به نام «ابطجوزا» که در سمت چپ پایین قاب قرار دارد، اشاره میکند. خوشه ستارهای معروف پروین نیز در سمت راست تصویر دیده میشود.
source
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0