فولکس واگن ID.4 با BM Cars به ایران می آید
منتشر شده در 17 دی 1402 ساعت 15:55 فولکس واگن ID.4 با BM Cars بازگشت این غول خودروسازی جهان را به ایران رقم می زند. البته بازگشتی متفاوت با خودرویی تمام برقی! اسناد گمرکی از واردات نمونه اولیه فولکس واگن ID.4 نشان می دهد که این خودرو به ایران وارد می شود تا مراحل تست

منتشر شده در 17 دی 1402 ساعت 15:55

فولکس واگن ID.4 با BM Cars بازگشت این غول خودروسازی جهان را به ایران رقم می زند. البته بازگشتی متفاوت با خودرویی تمام برقی!
اسناد گمرکی از واردات نمونه اولیه فولکس واگن ID.4 نشان می دهد که این خودرو به ایران وارد می شود تا مراحل تست های فنی و تطبیقی را پشت سر بگذارد. تا به حال متولی واردات خودروهای برقی فولکس واگن در ایران مشخص نبود اما حالا روشن شده که بازوی وارداتی گروه بهمن یعنی BM Cars قرار است تا واردات این خودرو را انجام دهد. البته به غیر از BM Cars دو شرکت دیگر هم مدعی واردات این خودرو هستند اما بنظر می رسد BM Cars با توجه به سابقه واردات برقی ها، برنامه های جدی تری را برای واردات این خودرو داشته باشد.

اولین برقی فولکس واگن در ایران چه مشخصاتی دارد؟
فولکس واگن ID.4 یک کراس اوور کامپکت است که بر مبنای پلتفرم برقی MEB گروه خودروسازی فولکس توسعه داده شده و دومین محصول از سری ID به حساب می آید. در سال ۲۰۲۰ بود که این کمپانی آلمانی برای نخستین بار از کراس اوور برقی خود پرده برداشت. این کراس اوور یک خودروی اقتصادی و برقی به حساب می آید و برای این کمپانی یک محصول استراتژیک و پر فروش است. این خودرو در سال ۲۰۲۱ به عنوان خودروی سال جهان انتخاب شد و در مجموع یک سر و گردن از دیگر برقی هایی که تابه حال به ایران آمده اند بالاتر است.

این کراس اوور برقی از جمله خودروهای موتور عقب است. این یعنی پیشرانه تمام برقی سوار بر محور عقب می شود و به نوعی یک کراس اوور دیفرانسیل عقب را داریم./ البته در نمونه های قوی تر ترکیب دوموتوره با سیستم انتقال قدرت AWD دیده می شود اما نمونه ای که برای بازار ایران در نظر گرفته شده است از نوع تم دیفرانسیل عقب است. پیشرانه الکتریکی در فولکس واگن ID.4 توان تولید نهایت ۲۰۴ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۱۰ نیوتن متر را دارد و با وجود وزن دو تنی، این خودرو در ۸.۵ ثانیه شتاب گیری صفر تا صد را انجام می دهد. پک باتری در این خودرو ۷۷ کیلووات ساعتی است و با هر بار شارژ کامل آن می توان مسافت ۵۲۰ کیلومتر (بر اساس استاندارد WLTP) پیمود. در کل اگرچه این نسخه قوی ترین و فول ترین نسخه ممکن نیست اما مشخصات قابل قبولی را در بحث فنی ارائه می دهد.
هونگچی E-QM5 دیگر برقی BM-Cars است که قبل تر معرفی شده بود و حالا با اضافه شدن فولکس واگن ID.4، برنامه های گروه بهمن برای واردات خودروهای برقی جدی تر بنظر می رسد. البته هنوز زیرساخت مناسب برای استفاده از خودروهای برقی در ایران مهیا نیست و همچنین فرهنگ سازی استفاده از این خودرو ها هم انجام نشده است. اما به هر ترتیب برقی سازی حمل و نقل یک روند جهانی است و بنظر می رسد به مرور این روند در ایران هم جدی تر دنبال می شود.
source
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0