صبح امروز بود که روابط عمومی گروه صنعتی ایران خودرو خبر از برنامه عرضه خودرو دنا جوانان از مردادماه امسال خبر داد. براساس اعلام این خودروساز، دنا جوانان قرار است تا با تغییرات جدیدی نسبت به دنا پلاس توربو اتوماتیک وارد بازار شود.
اما ساعاتی پیش بود که اولین تصاویر رسمی از خودرو دنا جوانان منتشر شد. براساس تصاویر منتشر شده، تغییرات ظاهری در سطح بالایی نبوده و صرفا کروم کاری جلوپنجره و قسمتی از چراغ به رنگ قرمز تبدیل شده است. همچنین برروی رکاب های خودرو، برچسب نه چندان جذاب با نوشته TURBO دیده میشود.
متاسفانه تصاویری از قسمت عقب و کابین دنا جوانان منتشر نشده است. به همین علت، نمیتوان اظهار نظر قطعی در رابطه با سایر تغییرات کرد. اما آنطور که مدیر پروژه این خودرو اعلام کرده، در داخل کابین نیز تغییراتی چون تودوزی مشکی جدید با طرح چوب، قطعات تزیینی داشبورد و رودریها، کفپوش موکتی با نوار قرمز رنگ و نشان توربو، دستهدنده جدید با گردگیر و دوخت قرمز و همچنین صندلی مخملی با دوخت قرمز و چرم اعمال شده است.
دنا جوانان مرداد امسال روانه بازار میشود
مشخصات دنا جوانان
دنا جوانان مجهز به پیشرانه 1.7 لیتری EF7 PTC با 161 است که با اتصال به گیربکس 6 سرعته اتوماتیک، توانایی تولید 161 اسب بخار، قدرت و 240 نیوتن متر، گشتاور را دارد. حداکثر گشتاور این موتور از ۱۷۵۰ دور در دقیقه در اختیار راننده قرار گرفته و باعث میشود که خودرو بهویژه در شتابگیری ثانویه، عملکرد قابل قبولی را به ثبت برساند. ضمناً با کاهش دور آرام موتور از ۸۵۰ به ۶۵۰ دور در دقیقه نسبت به موتور پایه، مصرف سوخت، استهلاک و آلایندگی کاهش مییابد.
دنا جوانان مجهز به گیربکس اتوماتیک AT6 نسل هفتم است که در آن، نسبت دندهها بهبود یافته و همچنین از امکان خلاصی خودکار (Auto Neutral) برخوردار است. در این حالت، مدت معینی پس از توقف خودرو در وضعیت D و در صورت فراموشی راننده جهت تغییر وضعیت به حالت خلاص، گیربکس از حالت رانندگی (D) خارج و به حالت خلاص (N) تغییر وضعیت پیدا میکند و به محض رها کردن ترمز، جعبهدنده به طور خودکار به حالت رانندگی منتقل میشود. این عملکرد در محصول جدید دنا جوانان با هدف کاهش استهلاک گیربکس و همچنین کمک به کاهش مصرف سوخت و آلایندگی پیشبینی شده است.
از مهمترین امکانات رفاهی و ایمنی دنا جوانان میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سانروف
- سامانه کنترل پایداری (ESP)
- چهار کیسه هوای ایمنی
- سامانه پایش فشار باد تایرها (TPMS)
- سیستم کروز کنترل
- سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای
- آینه الکتروکرومیک
- سنسورهای نور و باران
- سنسورهای هشدار دهنده موانع در قسمت عقب خودرو
- مولتی مدیا همراه با دوربین دید عقب
- دی لایت (چراغ های روشنایی در روز)
- ترمزهای دیسکی جلو و عقب با ABS، EBD و BA
- سامانه کنترل هرزگردی چرخها یا کنترل کشش (TCS)
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
- باز و بستن آینه های جانبی به صورت برقی همراه با گرمکن و چراغ راهنما
- فرمات D-CUT
- و…
source
کلاس یوس