محبوبیت جهانی این خودروساز چینی؛
صنعت ماشین: اخیرا شرکت جک (JAC) از دستیابی به آمار تولید 300 هزار دستگاهی انواع پیکاپ طی 15 سال گذشته خبر داد. در حال حاضر، حاضر جی ای سی سه پیکاپ T6، T8 Pro و T9 را تولید می کند……
اخیرا شرکت جک (JAC) از دستیابی به آمار تولید 300 هزار دستگاهی انواع پیکاپ طی 15 سال گذشته خبر داد. در حال حاضر، حاضر جی ای سی سه پیکاپ T6، T8 Pro و T9 را تولید می کند و سیصد هزارمین پیکاپ تولیدی این شرکت، از نوع T9 است که 21 می 2024 از خط تولید خارج شد. علاوه بر این، پیکاپ های تولیدی این شرکت، نه تنها در چین بلکه در سایر نقاط دنیا هم از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و تاکنون به 132 کشور جهان صادر شده اند. این خودروساز چینی در اواخر دهه 90 میلادی تاسیس شد و تاکنون انواع خودروهای سبک و سنگین را تولید کرده است. بد نیست بدانید که در سال گذشته، جک 42 هزار دستگاه پیکاپ را به بازار کشورهای آمریکای لاتین، استرالیا، اروپا، آسیای مرکزی و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کرد. همچنین در رقابت با برندهای چینی در بازار کشورهای مکزیک، پرو و قزاقستان نیز رتبه اول را کسب کرد.
جک در ایران
شرکت جی ای سی (JAC) که جک نیز خطاب می شود، به واسطه همکاری با کرمان موتور در بازار ایران حضور دارد و پیکاپ های آن با برند KMC که مخفف عبارت Kerman Motor Company است، به بازار عرضه می شوند. حدود دو سال قبل بود که کرمان موتور پیکاپ T8 را به سبد محصولاتش افزود و این پیکاپ به لطف قیمت گذاری رقابتی و دوام مناسب، توانست سهم قابل توجهی را از بازار پیکاپ ها بدست آورد. در مورد پیکاپ KMC T8 کرمان موتور باید گفت که این پیکاپ مجهز به یک پیشرانه دو لیتری توربو است که 174 اسب بخار قدرت و 290 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. گیربکس به کار رفته در این پیکاپ چهار چرخ محرک از نوع شش سرعته دستی است. از لحاظ سطح تجهیزات هم پیکاپ T8 در وضعیت خوبی قرار دارد؛ چرا که به مواردی از جمله دو کیسه ایمنی هوا، سیستم کنترل کشش و پایداری، سیستم کنترل دینامیکی خودرو، دوربین و سنسور پارک عقب، پوشش چرمی صندلی ها، کروز کنترل، مالتی مدیا لمسی، شش بلندگو و رکاب جانبی مجهز است.
پیکاپ T9 دیگر پیکاپ جک است که اخیرا رونمایی شده و با برند KMC در ایران به فروش می رسد. محصولی که قرار است تا در کنار برادر کوچکترش، به سهم کرمان موتور از بازار پیکاپ ها اضافه کند. همانند T8، زیر کاپوت KMC T9 هم یک پیشرانه دو لیتری توربو قرار گرفته است. البته با این تفاوت که پیشرانه این پیکاپ جدید از سیستم پاشش مستقیم سوخت بهره می برد و توان خروجی آن 221 اسب بخار و 390 نیوتن متر گشتاور اعلام شده است. گیربکس به کار رفته در KMC T9 از نوع هشت دنده خودکار و ساخت شرکت DAE است. در مورد تجهیزات ایمنی و رفاهی به کار رفته در این پیکاپ باید گفت که با انبوهی از تجهیزات مواجهیم و همین مورد سبب شده تا T9 به یکی از فول ترین پیکاپ های مونتاژی کشور بدیل شود. از جمله تجهیزات ایمنی و رفاهی KMC T9 می توان به شش کیسه هوا، سیستم ترمز ضد قفل، سیستم کنترل کشش و پایداری، ترمز کمکی هیدرولیکی، سیستم کنترل دینامیکی خودرو، سیستم کمکی ترمز اضطراری، سیستم پایش فشار باد تایرها، اتوهلد، ترمز پارک برقی، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین 360 درجه، سنسور باران، سانروف، پاور ویندوز، آینه های جانبی برقی، چراغ های LED جلو و عقب، سنسور نور، سیستم ورود و خروج بدون کلید، استارت دگمه ای، کلاستر هفت اینچی دیجیتال، کول باکس، تنظیم برقی صندلی سرنشینان جلو، گرمکن صندلی های جلو، تهویه مطبوع خودکار، مالتی مدیا 10.4 اینچی لمسی، شارژ بی سیم تلفن همراه، شش بلندگو، آینه الکتروکرومیک و نورپردازی داخل کابین اشاره کرد.
source
کلاس یوس