به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، سید مجتبی حسینی که در مراسم رونمایی از پیکاپ جدید هانتر پلاس زامیاد سخن میگفت، ضمن اشاره به آخرین دستاوردها و عملکرد این شرکت تصریح کرد: ثبت رکورد بیشترین تعداد تولید روزانه در ۱۲ سال گذشته، بخشی از افتخارات شرکت زامیاد است که با دستیابی به تولید ۲۷۰ دستگاه خودرو در روز منجر به شکست رکورد بیشترین تعداد تولید روزانه زامیاد در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.
به گفته وی، شرکت زامیاد با بیش از نیم قرن تجربه در تولید خودروهای تجاری سبک و بهرهگیری از ۳۰۰۰ نیروی فعال، ۳۰۰ شرکت تأمینکننده و با گردش مالی ۲۸ همت، از مهمترین بازیگران بازارخودروهای تجاری سبک در کشور محسوب میشود.
حسینی، همچنین دستیابی به تولید خودروهایی چون کامیون ولوو در سال ۴۲، وانت نیسان در سال ۴۹، همکاری با ایویکو در دهه ۷۰، آغاز تولید محصولات دوگانه سوز در سال ۸۳ و تولید وانت نیسان دیزل در سال ۸۷ را از مراحل مهم فعالیت زامیاد برشمرد.
بیشتر بخوانید: رونمایی و معرفی پیکاپ هانترپلاس زامیاد + قیمت، عکس و مشخصات فنی
راهاندازی پروژه سالن رنگ زامیاد در سال جاری
معاون طرح و برنامه شرکت زامیاد تولید وانت پادرا در سال ۹۴، پیکاپ ریچ در سال ۹۶ و پیکاپ کارون و پادرا پلاس در سال ۱۴۰۰ را نیز بخش مهم دیگری از فعالیت مجموعه زامیاد در حوزه تولید و توسعه محصول اعلام کرد و گفت: شرکت زامیاد در سال جاری و در راستای فعالیت مختلف خود سالن رنگ PT و ED را راهاندازی میکند.
حسینی، همچنین چشمانداز شرکت زامیاد به عنوان برترین خودروساز تجاری کشور را توسعه پایدار و متوازن اعلام کرد و افزود: ماموریت شرکت زامیاد تامین نیاز ناوگان حمل و نقل بار و مسافر در داخل و خارج از کشور با هدف ارزش آفرینی برای ذینفعان از طریق طراحی و توسعه محصولات است.
وی در ادامه به روند توسعه شبکه خدمات زامیاد و زیرمجموعه این شرکت پرداخت و گفت: شبکه خدمات پس از فروش زامیاد به صورت یکپارچه و با ۲۷۶ نمایندگی در سراسر کشور در حال ارائه خدمات به مشتریان این شرکت است. در کنار حضور نمایندگیها، زیرمجموعههای اصلی چون شرکت ایران کاوه در حوزه کاربری سازی و تولید انواع تریلر و اتاق بار، زامیاد موتور در بخش تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین، زامیاد یدک برای راهبری و تمرکز بر خدمات پس از فروش محصولات تجاری و رایان تدبیر سرمایه برای خرید و فروش و مدیریت سهام شرکتهای زیرمجموعه شرکت زامیاد مشغول فعالیت هستند.
مدیر طرح و برنامه زامیاد همچنین رشد شاخصهای کیفیت و استمرار روند بهبود کیفی را بخشی از پروژههای مجموعه زامیاد عنوان کرد و افزود: پروژههای توسعه محصول و زیرساختی شرکت شامل افزایش خانواده پادرا پلاس در ۲ فاز تولید قالبهای بدنه و تریم داخلی، وانت اکستند کب با کابین بزرگتر و استانداردهای ۸۵گانه، تولید مینی تراک واندر، پیکاپ صحرا به عنوان اولین پیکاپ دو دیفرانسیل دوکابین و تککابین روی پلتفرم داخلی و نسخه فرمان راست وانت نیسان برای صادرات به کنیا است.
بیشتر ببینید: مراسم رونمایی و معرفی پیکاپ هانتر پلاس زامیاد در ۵۴ نما
زامیاد هشتمین مقصد تولید چانگان هانتر پلاس
در ادامه این مراسم بابک مصدق معاون توسعه محصول زامیاد و مدیر پروژه هانترپلاس ضمن معرفی و ارائه مشخصات فنی عضو جدید زامیاد گفت: شرکت زامیاد با بیشترین سهم بازار خودروهای تجاری کشور طی ۶ دهه گذشته موفق به عرضه محصولاتی در سگمنت وانت بار، کامیون و اتوبوس و همچنین پیکاپ شده است و امروز محصول جدیدی از برند چانگان در رده پیکاپ دوکابین را معرفی و به زودی وارد بازار میکند.
وی افزود: برند چانگان به واسطه همکاری با گروه سایپا در سالهای اخیر یکی از برندهای خوش نام و چهارمین خودروساز برتر کشور چین است. طراحی پلتفرم این محصول در سال ۲۰۱۹ و به صورت مشترک با شرکت پژو سیتروئن انجام شده و در حال حاضر در ۷ کشور دنیا با اسامی مختلفی در حال تولید است و شرکت زامیاد هشتمین مقصد تولید پیکاپ هانتر پلاس است.
پیکاپ دو دیفرانسیل هانتر پلاس یکی از مطرحترین محصولات شرکت چانگان و در رده پیکاپهای لوکس بازار قرار دارد و میتواند رقیبی جدی برای فوتون G۷ ایران خودرو دیزل، پیکاپ G۹ بهمن و کی ام سی T۸ کرمان موتور تلقی و پیشبینی میشود در صورت تولید با تیراژ بالا، بازار خوبی را تجربه کند.
source