بازگشت به سوی موتورهای بنزینی ادامه دارد ! تغییر استراتژی فولکس واگن و آئودی
منتشر شده در 01 اسفند 1403 ساعت 10:00 فروش خودروهای برقی فولکس واگن در سال ۲۰۲۴ با افت ۲.۷ درصدی روبرو شد، در حالی که آئودی افت بیشتری را تجربه کرد و تحویل مدلهای الکتریکی آن ۷.۸ درصد کاهش یافت. بطور کلی، میزان تقاضا برای خودروهای برقی گروه فولکس واگن در سال گذشته ۳.۴ درصد

منتشر شده در 01 اسفند 1403 ساعت 10:00

فروش خودروهای برقی فولکس واگن در سال ۲۰۲۴ با افت ۲.۷ درصدی روبرو شد، در حالی که آئودی افت بیشتری را تجربه کرد و تحویل مدلهای الکتریکی آن ۷.۸ درصد کاهش یافت. بطور کلی، میزان تقاضا برای خودروهای برقی گروه فولکس واگن در سال گذشته ۳.۴ درصد کمتر از سال ۲۰۲۳ بوده است. این موضوع سبب شده فولکس واگن و آئودی سرمایهگذاری بیشتری روی مدلهای بنزینی و دیزلی فعلی خود انجام دهند و چرخه تولید آنها را طولانیتر از برنامه ریزی های قبلی کنند.
تعویق در برنامههای الکتریکی فولکس واگن و آئودی
به گزارش روزنامه آلمانی هندلزبلات (Handelsblatt)، فولکس واگن و آئودی قصد دارند برنامههای خود برای برقیسازی کامل در اروپا را به تأخیر بیندازند. پیشتر، فولکس واگن اعلام کرده بود تا سال ۲۰۳۳ به یک برند تمام الکتریکی در قاره سبز تبدیل خواهد شد. اما به نظر میرسد این هدف دیگر قطعی نیست. آئودی هم که میخواست تا سال ۲۰۳۳ موتورهای درونسوز را در سطح جهانی کنار بگذارد، حالا در استراتژیهای خود تجدیدنظر کرده است.
مدیرعامل آئودی تأکید کرده که این برند همچنان «انعطافپذیر» باقی خواهد ماند. مدیر توسعه فنی فولکس واگن نیز احتمال داده که گلف نسل هشتم تا اواسط دهه آینده در خط تولید حفظ خواهد شد. البته نسل نهم گلف که فقط با پیشرانه برقی عرضه میشود، همچنان تا پایان دهه جاری معرفی خواهد شد. بنابراین، احتمال میرود دو نسل هشتم و نهم گلف بطور همزمان در بازار حضور خواهند داشت.
تصمیمگیری درباره آینده پیشرانههای درون سوز
بر اساس گزارش روزنامه هندلزبلات، گروه فولکس واگن اوایل ماه مارس ۲۰۲۵ درباره سرمایهگذاری بیشتر روی مدلهای بنزینی و دیزلی تصمیمگیری خواهد کرد. اگر فولکس واگن و آئودی به ادامه تولید خودروهای بنزینی متعهد شوند، این تصمیم میتواند روی مدلهای خواهرخوانده آنها در برندهای اشکودا، سئات و کوپرا نیز تأثیر بگذارد.
با این حال، چنانچه اتحادیه اروپا به هدف خود مبنی بر ممنوعیت فروش خودروهای بنزینی و دیزلی جدید از سال ۲۰۳۵ پایبند بماند، گروه فولکس واگن نیز چارهای جز تطبیق با این قوانین نخواهد داشت.

واکنش سایر برندهای گروه فولکس واگن به کاهش تقاضا برای خودروهای برقی
به غیر از آئودی، پورشه نیز به دلیل کاهش تقاضا برای خودروهای برقی، در استراتژیهای خود بازنگری کرده است. طبق آمار تحویل مدل برقی تایکان در سال گذشته ۴۹ درصد کاهش یافته؛ در مقابل نسل دوم ماکان که برقی است، توانسته در اولین سال عرضه خود بیش از ۱۸ هزار مشتری را جذب خود کند. با وجود این، پورشه بازگشت به سمت خودروهای بنزینی را در دستور کار قرار داده و برخی از مدلهایی که قرار بود تمام برقی باشند، با پیشرانه های درونسوز تولید خواهند شد.
بنتلی نیز معرفی اولین مدل برقی خود را از سال ۲۰۲۵ به ۲۰۲۶ موکول کرده است. این برند اشرافی در ابتدا قصد داشت تا سال ۲۰۳۰ به یک برند تمام الکتریکی تبدیل شود. با مشاهده وضعیت بازار و استقبال ضعیف مشتریان از چنین مدلهایی، بنتلی این هدف را هم تا سال ۲۰۳۵ به تأخیر انداخته است.
همانطور که قبلاً به اطلاعتان رساندهایم، لامبورگینی اولین خودروی برقی خود را یک سال دیرتر از برنامههای قبلی عرضه خواهد کرد. این مدل که لانزادور نام دارد، قرار بود در سال ۲۰۲۸ وارد بازار شود. ولی با تصمیم لامبورگینی این مدل در سال ۲۰۲۹ پا به خیابانهای جهان خواهد گذاشت؛ البته به شرطی که استراتژی فعلی این شرکت پابرجا بماند. شایان ذکر است نسل دوم کراس اوور اسپرت و جذاب اوروس تمام برقی خواهد بود. این را هم اضافه کنیم که مدلهای بنزینی لامبورگینی از جمله روئلتوی ۱۲ سیلندر و تمراریوی ۸ سیلندر همچنان تا اوایل دهه ۲۰۳۰ تولید خواهند شد.
در نهایت، بوگاتی ریمک که ۵۵ درصد از سهام آن در اختیار گروه ریمک و ۴۵ درصد در اختیار پورشه است، اولین خودروی برقی خود را تا قبل از پایان دهه جاری معرفی نخواهد کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شده که گروه فولکس واگن پیشتر قصد داشت مدل جانشین شیرون را برقی کند، اما پس از واگذاری برند بوگاتی به ریمک و پورشه، این برنامه کنار گذاشته شد.
آیا قوانین اتحادیه اروپا تغییر خواهد کرد؟
قوانین اتحادیه اروپا لزوماً به معنای مرگ خودروهای مجهز به موتور درونسوز از سال ۲۰۳۵ به بعد نخواهد بود. مقررات جدید فروش خودروهایی با آلایندگی صفر را الزامی میکند. بنابراین، استفاده از موتورهای احتراق داخلی که با سوخت مصنوعی یا هیدروژن کار میکنند، از نظر قانونی منعی نخواهد داشت. با این حال، بعید به نظر میرسد که این دو فناوری بتوانند تا اواسط دهه آینده بطور کامل جایگزین بنزین شوند.
گفتنی است در سال ۲۰۲۴، سهم بازار خودروهای برقی در اتحادیه اروپا با کاهش ۱ درصدی به ۱۳.۶ درصد رسید. اگر تقاضا برای خودروهای برقی در قاره سبز افزایش پیدا نکند، خودروسازان فشار بیشتری بر اتحادیه اروپا وارد خواهند کرد تا ممنوعیت فروش خودروهای بنزینی و دیزلی به تعویق انداخته شود. از آنجایی که برخی از بزرگترین خودروسازان جهان در اروپا مستقر هستند، هر گونه تغییر در سیاستهای اتحادیه اروپا، تأثیرات جهانی به دنبال خواهد داشت.
source
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0