۵ توصیه قرآن کریم برای رسیدن انسان به بهشت
حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در شب قدر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با اشاره به شب نزول قرآن بیان کرد: باید تلاش کرد تا دیگران در توجه و عمل به قرآن کریم از ما سبقت نگیرند. وی همچنین با اشاره به آیات ۱۳۳ تا ۱۳۵ سوره عمران اشاره کرد که گفت:

حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در شب قدر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با اشاره به شب نزول قرآن بیان کرد: باید تلاش کرد تا دیگران در توجه و عمل به قرآن کریم از ما سبقت نگیرند.
وی همچنین با اشاره به آیات ۱۳۳ تا ۱۳۵ سوره عمران اشاره کرد که گفت: پیام این آیهها این است که اگر میخواهید به سرعت به بهشت وارد شوید، باید به ۵ موضوع توجه داشته باشید.
وی ادامه داد: دنیا میدان مسابقه و تمرین است و داور و برگزار کنندگان این مسابقه نیز خداوند است و همه انسانها باید در این رقابت شرکت کنند و خودشان را نشان دهند و این رقابت تکرار و بازگشت ندارد و زمان این مسابقه نیز به اندازه عمر هر انسان است.
استاد حوزه علمیه اضافه کرد: خداوند حتی نیت انسانها را در این رقابت میداند و زمان مسابقه تا آخرین لحظه عمر انسان است و نتایج رقابت نیز در روز قیامت اعلام میشود.
وی افزود: عقل حکم میکند که انسان برای آماده سازی در این رقابت پرسوجود کند که یکی از نیازهای آن این است که انسان از مال خود بگذرد و انسانی که از مال خود انفاق میکند، توشهای برای دنیای آخرت میفرستد.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه انفاق سبب افزایش مال و آمرزش انسان خواهد شد، افزود: این اقدام خیر سبب آرامش فرد میشود و انسان باید به خشم خود مسلط شود و امروز زمینههای عصبانیت در جامعه زیاد است و یکی از توصیههای دین به انسان، فرو بردن خشم است.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم به انسان توصیه میکند که نسبت به همدیگر گذشت و بخشش داشته باشند و گاهی با یک احسان انسانی از مسیر انحراف باز میگردد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه این مهم تنها در طریق عرفان قابل فهم است، افزود: احسان با انفاق فرق دارد و انسان مدام باید استغفار کند و البته این توبه باید واقعی باشد و تکرار گناهان با وجود استغفار در حقیقت تمسخر کردن است.
وی عنوان کرد: این آیهها برای سعادت انسان راهکار میدهد که انفاق، کنترل خشم، گذشت، احسان و عدم تکرار گناهان از جمله آنان است.
حجت الاسلام رفیعی همچنین در بخشی از سخنان خود با تسلیت ایام ضربه خوردن امیرالمؤمنین علی علیه السلام ابراز کرد: با رحلت پیامبر و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، امام علی علیه السلام دو رکن خود را از دست داد که این شرایط برای او سخت و دشوار بود.
وی ابراز کرد: امام از اتفاق مسجد کوفه با خبر بود و شب نوزدهم ماه مبارک رمضان مهمان دخترش ام کلثوم بود و گاه و بی گاه به آسمان نگاه میکرد و فرمود انالله و انا الیهای رجائون.
استاد حوزه علمیه قم ابراز کرد: امام علی علیه السلام خودش به مسجد آمد و نماز را اقامه کرد و بعد از دقایقی دیدند علی علیه السلام در محراب غرق خون است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0