آدامس مخصوص از آنفلوانزا جلوگیری میکند!
محققان دانشگاه پنسیلوانیا مدل جدیدی از انتقال دارو را برای مقابله با ویروسهایی که در گلو و بینی پنهان میشوند، توسعه دادهاند. آنها در این مدل، از آدامسهای بالینی ساخته شده با لوبیای گل برای خنثی کردن ویروسهای هرپس سیمپلکس (HSV-۱ و HSV-۲) و سویههای آنفلوانزای A (H۱N۱ و H۳N۲) استفاده کردهاند. لوبیای گل، که

محققان دانشگاه پنسیلوانیا مدل جدیدی از انتقال دارو را برای مقابله با ویروسهایی که در گلو و بینی پنهان میشوند، توسعه دادهاند. آنها در این مدل، از آدامسهای بالینی ساخته شده با لوبیای گل برای خنثی کردن ویروسهای هرپس سیمپلکس (HSV-۱ و HSV-۲) و سویههای آنفلوانزای A (H۱N۱ و H۳N۲) استفاده کردهاند.
لوبیای گل، که با نام لوبیای هندی نیز شناخته میشود، نوعی حبوبات حاوی پروتئین است که قادر است ویروسهای خاصی را به دام بیندازد و خنثی کند. پروتئین موجود در این لوبیا به نام FRIL، در زمان تبدیل حبوبات به پودر و تولید آدامس جویدنی پایدار است.
اگرچه این آدامس هنوز روی انسانها آزمایش نشده است، اما روی یک شبیه ساز جویدن (ART-۵) تست شده است که شرایط دهان را تقلید میکند. محققان دریافتند که آدامس لوبیای گل در آزادسازی موثر و ماندگار پروتئین FRIL موثر است و بیش از ۵۰ درصد ماده در ۱۵ دقیقه اول آزاد میشود، بدون اینکه نشانهای از سمیت یا فعل و انفعالات منفی در آن دیده شود.
نتایج این تحقیق نشان میدهد که ۴۰ میلی گرم از یک آدامس دو گرمی لوبیایی میتواند بار ویروسی را بیش از ۹۵ درصد کاهش دهد. محققان معتقدند که دلیل تمرکز بر دهان و بینی این است که انتقال دهانی ویروس بسیار بیشتر از انتقال آن از طریق بینی است.
محققان در این باره اظهار داشتهاند که نبود واکسن برای ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) و نرخ پایین واکسیناسیون انواع ویروسهای آنفولانزا، کاهش ایمنی و انتقال ویروس پس از واکسیناسیون، نیاز به کاهش بار ویروسی در نقاط انتقال آنها را پررنگتر میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0