۴۳۳ کودک زیر ۵ سال خوی واکسن فلج اطفال دریافت کردند
بایرام هاشم زاده، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی، درباره اهمیت ایمنسازی در پیشگیری از بیماریهای واگیردار توضیحاتی ارائه داد. وی اظهار کرد که عملیات سالانه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال با هدف حفظ دستاوردهای بزرگ نظام سلامت کشور در زمینه ریشهکنی این بیماری، هر ساله در دو مرحله به صورت فعال و خانه به خانه

بایرام هاشم زاده، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی، درباره اهمیت ایمنسازی در پیشگیری از بیماریهای واگیردار توضیحاتی ارائه داد. وی اظهار کرد که عملیات سالانه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال با هدف حفظ دستاوردهای بزرگ نظام سلامت کشور در زمینه ریشهکنی این بیماری، هر ساله در دو مرحله به صورت فعال و خانه به خانه اجرا میشود.
هدف از این اقدام، به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش ویروس وحشی پولیو در کشور و بهویژه در مناطق مرزی است تا از ایجاد کانونهای احتمالی بیماری جلوگیری شود.
مرحله نخست این عملیات در مناطق سیاری شهرستان خوی با موفقیت اجرا شد. در این مرحله، تیمهای واکسیناسیون با حضور در مناطق روستایی سیاری، نسبت به ایمنسازی جمعیت هدف اقدام کردند.
در این مرحله، ۴۳۳ کودک زیر پنج سال از میان ۹۴۹ خانوار بازدید شده، واکسن خوراکی فلج اطفال را دریافت کردند. همچنین، ۲۳ کودک مهمان که به طور موقت در شهرستان خوی حضور داشتند نیز تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.
عملیات واکسیناسیون در این مرحله توسط ۱۸ تیم فعال متشکل از مراقبان سلامت، بهورزان و واکسیناتورهای آموزشدیده انجام شد. اعضای تیمهای عملیاتی با مراجعه حضوری به درب منازل، ضمن بررسی وضعیت ایمنسازی کودکان زیر پنج سال، نسبت به تجویز واکسن پولیو خوراکی اقدام کردند.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی یادآور شد که با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان خوی و همجواری با مرزهای بینالمللی، حساسیت بیشتری در خصوص برنامههای ایمنسازی در دستور کار قرار دارد و تاکنون هیچ موردی از بیماری فلج اطفال در این شهرستان گزارش نشده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0