۷.۵ گیگاوات ساعت برق در تصفیهخانههای تهران تولید شد
شرکت فاضلاب تهران در راستای بهرهبرداری از منابع انرژی تجدیدپذیر، اقدام به راهاندازی نیروگاههای بیوگاز در تصفیهخانههای فاضلاب کرده است. نخستین نیروگاه بیوگاز در سال ۱۳۸۹ در واحدهای ۱ تا ۴ تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران با ظرفیت اسمی ۴.۸ مگاوات راهاندازی شد. همچنین، دومین نیروگاه بیوگاز با ظرفیت اسمی ۲.۴ مگاوات در واحدهای ۵ و

شرکت فاضلاب تهران در راستای بهرهبرداری از منابع انرژی تجدیدپذیر، اقدام به راهاندازی نیروگاههای بیوگاز در تصفیهخانههای فاضلاب کرده است. نخستین نیروگاه بیوگاز در سال ۱۳۸۹ در واحدهای ۱ تا ۴ تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران با ظرفیت اسمی ۴.۸ مگاوات راهاندازی شد.
همچنین، دومین نیروگاه بیوگاز با ظرفیت اسمی ۲.۴ مگاوات در واحدهای ۵ و ۶ تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران در فروردین ۱۴۰۲ افتتاح شد. این دو نیروگاه بیوگاز در مجموع دارای ظرفیت نامی ۷.۲ مگاوات هستند و قابلیت تولید ۲۰ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند که میتواند برق مورد نیاز ۷ هزار خانوار را تأمین کند.
مدیر سیستمهای کنترل و انرژی شرکت فاضلاب تهران اعلام کرد که سومین نیروگاه بیوگاز در تصفیهخانه فاضلاب غرب تهران (فیروزبهرام) ساخته و افتتاح شده و ظرفیت تولید بیش از ۸ گیگاوات ساعت برق در سال را دارد.
علاوه بر نیروگاههای بیوگاز، شرکت فاضلاب تهران اقدام به احداث نیروگاههای خورشیدی در تصفیهخانههای فاضلاب کرده است. ظرفیت نامی این نیروگاهها به ترتیب ۵۳۲ کیلووات در تصفیهخانه جنوب تهران، ۸۰ کیلووات در تصفیهخانه اکباتان، ۴۰ کیلووات در تصفیهخانه شهرک غرب و ۵۲ کیلووات در تصفیهخانه محلاتی است.
بر اساس گزارشها، در سال ۱۴۰۳، نیروگاههای بیوگاز و خورشیدی شرکت فاضلاب تهران به صورت تجمعی ۷.۵ گیگاوات ساعت برق تولید کردند. نیروگاههای بیوگاز از گازهای حاصل از تصفیه فاضلاب برای تولید برق استفاده میکنند و جزو انرژیهای تجدیدپذیر محسوب میشوند زیرا از انتشار گازهای گلخانهای جلوگیری میکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0