ب ام و X2 ؛ ویدیوی تست و بررسی + مشخصات فنی
ب ام و X2 یکی از جذاب ترین کراس اوورهای این برند آلمانی است که توسط پرشیا خودرو در بازار ایران عرضه می شود. شرکت BMW یکی از غول های خودروسازی دنیا به حساب می آید و در سال ۲۰۱۷ کراس اووری را با نام BMW X2 و با طراحی کاملا اسپرت و جوان پسندانه

ب ام و X2 یکی از جذاب ترین کراس اوورهای این برند آلمانی است که توسط پرشیا خودرو در بازار ایران عرضه می شود. شرکت BMW یکی از غول های خودروسازی دنیا به حساب می آید و در سال ۲۰۱۷ کراس اووری را با نام BMW X2 و با طراحی کاملا اسپرت و جوان پسندانه روانه بازار کرد.
نسل دوم ب ام و X2 در سال ۲۰۲۳ معرفی شد و توانست قدرت خود را در تولید کراس اوورهای اسپرت و جوان پسند به نمایش بگذارد. نکته ای که در مورد نسل دوم ب ام و X2 باید بدانیم این است که با اینکه این خودرو بر اساس پلتفرم BMW UKL2 platform طراحی و تولید شده، سبک طراحی کلی این خودرو یادآور ب ام و X6 است.
ب ام و X2 در کشور چین و توسط نشان مشترک BMW-Brilliance تولید شده و قرار است از این طریق توسط شرکت پرشیا خودرو در بازار ایران عرضه شود. سبک طراحی ب ام و X2 تلفیقی از طراحی های سنتی و مدرنیته است.
در نمای جلو، فرم طراحی کاسه چراغ ها خودنمایی می کند و استفاده از خطوط شکسته آبی رنگ در طراحی آن، زیبایی این قسمت را چندین برابر کرده است. در طراحی بخش های جلو، ب ام و از جلو پنجره های بزرگ استفاده کرده که این روزها به امضای طراحی محصولات لوکس BMW تبدیل شده است.
در طراحی نماهای جانبی، شباهت طراحی BMW X2 با ب ام و X6 مشخص می شود. در بخش عقب، فرم طراحی و دیزاین خوب سپر عقب جور طراحی را می کشد و باعث شده است تا این خودرو عضلانی تر به نظر برسد.
ب ام و ایکس ۲ در بازارهای جهانی در نسخه های مختلفی عرضه شده است. نسخه ای که شرکت پرشیا خودرو برای بازار ایران در نظر گرفته، از یک پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم بهره می برد. این پیشرانه قادر است تا نهایتا ۲۰۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن متر را از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند.
یکی دیگر از نکات مثبت ب ام و ایکس ۲، سواری نرم و مناسب آن است. طراحی داخلی ب ام و X2، سبک جدیدی از طرح های کابین را بین تولیدات کمپانی باواریایی به نمایش می گذارد.
متریال استفاده شده در این خودرو، کیفیت بسیار خوبی را به نمایش می گذارد. از آپشن های ایمنی و رفاهی این خودرو می توان به ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، سامانه کنترل پایداری، ترمز اضطراری خودکار، سنسور TPMS، رادار خط خوان، هشدار برخورد از جلو و عقب، هشدار DOW، حالت های مختلف رانندگی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دنده عقب، کروز کنترل و سیستم رانندگی خودکار بین خطوط اشاره کرد.
رقبای ب ام و ایکس ۲ شامل خودروهایی مانند مزدا CX-50، فولکس واگن تیگوان، رنو کولئوس، تویوتا راوفور، هوندا ZR-V و نیسان قشقایی آنر هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0