عدم کنترل فشار خون سبب ایجاد بیماری قلبی و کلیوی میشود
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشدار داد که اگر بیماری پرفشاری خون به موقع تشخیص داده نشود و کنترل نشود، میتواند منجر به بروز بیماریهای دیگری مانند بیماریهای قلبی و کلیوی شود. به مناسبت روز جهانی فشار خون، دکتر مریم کوشکی تاکید کرد که پرفشاری خون یک بیماری بدون علامت است و بسیاری از بیماران

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشدار داد که اگر بیماری پرفشاری خون به موقع تشخیص داده نشود و کنترل نشود، میتواند منجر به بروز بیماریهای دیگری مانند بیماریهای قلبی و کلیوی شود.
به مناسبت روز جهانی فشار خون، دکتر مریم کوشکی تاکید کرد که پرفشاری خون یک بیماری بدون علامت است و بسیاری از بیماران از ابتلای خود به این بیماری آگاه نیستند.
وی افزود: افزایش آگاهی مردم در مورد پرفشاری خون میتواند به کنترل این بیماری و پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی کمک کند.
دکتر کوشکی عوامل مختلفی مانند رژیم غذایی ناسالم، مصرف دخانیات و الکل، اضافه وزن و چاقی، ژنتیک، سن، رژیم غذایی نامناسب و مصرف نمک زیاد، کمتحرکی و استرس را در ابتلا به این بیماری موثر دانست.
برای کنترل پرفشاری خون، وی توصیه کرد که افراد به طور منظم به پزشک مراجعه کنند، رژیم غذایی مناسبی داشته باشند، سبک زندگی سالمی را انتخاب کنند و وزن خود را کنترل کنند.
همچنین، دکتر کوشکی تاکید کرد که عدم تشخیص به موقع و کنترل پرفشاری خون میتواند منجر به بروز بیماریهای دیگری مانند بیماریهای کلیوی، قلبی و عروقی شود و افراد باید توصیههای لازم را برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0