دیدگاه‌ها برای مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی بسته هستند

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

منتشر شده در 19 تیر 1404 ساعت 09:00 بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید جزو سدان های جدید و لوکس وارداتی هستند که توسط شرکت های بی ام کارز و تیگارد موتور عرضه می شوند. محصولات چینی امروز تنوع زیادی پیدا کرده‌اند و نسخه‌های لوکس و هیبریدی آن‌ها نیز رفته‌رفته در بازار

کد خبر : 94553
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 10 جولای 2025 - 9:22
مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی


منتشر شده در 19 تیر 1404 ساعت 09:00

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید جزو سدان های جدید و لوکس وارداتی هستند که توسط شرکت های بی ام کارز و تیگارد موتور عرضه می شوند.

محصولات چینی امروز تنوع زیادی پیدا کرده‌اند و نسخه‌های لوکس و هیبریدی آن‌ها نیز رفته‌رفته در بازار ایران به‌صورت گسترده‌تر عرضه می‌شوند. در این میان، بی وای دی چین L همراه با هونگچی H5 هیبرید دو نمونه از تولیداتی هستند که در سطح بین‌المللی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند و در بازار ایران نیز می‌توانند به‌عنوان سدان‌های لوکس و جذاب هیبریدی مورد توجه مشتریان قرار بگیرند. در ادامه به مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید می‌پردازیم و نقاط ضعف و قوت این سدان‌های سایز متوسط چینی نیمه‌لوکس را در مقایسه با یکدیگر بررسی می‌کنیم.

درباره بی وای دی چین L و هونگچی H5 هیبرید

شرکت بی وای دی در حال حاضر یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان تکنولوژی خودروهای برقی و باتری این‌گونه ماشین‌هاست که در سال ۲۰۱۲ اولین نسل بی وای دی چین را بر اساس پلتفرم بی وای دی F3 که در ایران نیز عرضه شده بود، وارد بازار کرد. این خودرو در سال ۲۰۲۴ وارد سومین نسل خود شده و حالا توسط شرکت تیگارد موتور به‌عنوان یک سدان خانوادگی هیبریدی برای بازار ایران در نظر گرفته شده است.

اما کمپانی هونگچی به‌عنوان زیرمجموعه گروه فاو فعالیت می‌کند و محصولاتی تماماً لوکس را برای ثروتمندان و دولتمردان کشور چین طی سالیان دراز عرضه کرده است. این خودروساز حالا محصولاتی برای عموم نیز تولید می‌کند که هونگچی H5 نیز در این دسته قرار می‌گیرد. این خودرو از سال ۲۰۲۲ به‌عنوان یک سدان مجلل خانوادگی وارد بازار شده و نسخه‌های برقی و بنزینی آن نیز پیش از این در کشورمان رونمایی شده بودند؛ اما حالا مدل هیبریدی این خودرو توسط شرکت بی‌ام‌کارز، زیرمجموعه گروه بهمن، در ایران رونمایی شده است.

ویدیوی معرفی هونگچی H5 هیبرید

ویدیوی معرفی بی وای دی چین ال

مقایسه طراحی بدنه

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

شرکت هونگچی اصولاً خودروهای لوکس و سطح بالا می‌سازد؛ بنابراین جای تعجب ندارد که مدل H5 هیبرید طراحی مجلل و تشریفاتی‌تری نسبت به محصولاتی همچون بی وای دی چین L ارائه دهد. اصولاً هونگچی H5 به «رولزرویس چینی» در بازار ایران مشهور شده و طراحی ظاهری آن به سبک محصولات لیموزین شباهت زیادی دارد.

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

اما در طرف دیگر، بی وای دی چین L در قالب یک سدان فست‌بک با طراحی ظاهری متعارف و نسبتاً زیبا وارد بازار کشورمان شده که از نظر لوکس‌بودن به پای حریف هم‌وطن خود نمی‌رسد. اما انحناهای جذاب و ملایم ستون‌های آن به همراه المان‌های زیبایی همچون گرافیک جذاب و مواج چراغ‌های به‌هم‌پیوسته عقب سبب شده تا طراحی این خودرو نیز حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

مقایسه طراحی داخلی و فضای کابین

فضای داخل کابین هر دو خودرو آینده‌نگرانه، لوکس و سرشار از متریال باکیفیت است که می‌تواند رضایت خاطر هر مشتری را به‌طور کامل جلب کند؛ اما در این میان، به نظر می‌رسد طراحی داشبورد و فضای داخلی هونگچی H5 هیبرید متعادل‌تر از حریف هم‌وطنش باشد و جذابیت بیشتری برای افرادی که به طرح‌های مجلل و تا حدودی متعارف علاقه دارند، ایجاد کند.

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

نمایشگر بزرگی در میانه کنسول وسط داشبورد جا گرفته و طراحی کلی پوسته داشبورد و المان‌های روی آن نیز احتمالاً بیشتر مورد پسند مشتریان ایرانی قرار می‌گیرد. اما داخل کابین بی وای دی چین L با یک نمایشگر بزرگ مستطیلی روبه‌رو می‌شوید که قابلیت گردش دارد و به‌صورت افقی یا عمودی تنظیم می‌شود. به‌طور کلی، پوسته داشبورد این خودرو طرح ساده‌تری داشته و تزیینات پیانو بلک روی آن، سادگی این بخش را بیشتر کرده است.
کیفیت متریال و مواد استفاده‌شده در داشبورد و رودری‌های هر دو خودرو نیز مرغوب و شامل چرم مصنوعی یا مواد نرم می‌شود که از هر نظر رضایت‌بخش است.

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

اما ابعاد بدنه و کابین هونگچی H5 هیبرید نسبت به بی وای دی چین L بزرگ‌تر بوده و همین موضوع سبب می‌شود تا فضای کابین آن نسبت به حریف بزرگ‌تر باشد و محیط راحت‌تری برای افراد حاضر در ردیف عقب، به‌ویژه افراد بلندقد فراهم کند. البته صندوق عقب بی وای دی چین L بزرگ‌تر بوده و فضای بیشتری برای قرار دادن لوازم و چمدان‌های مسافرتی در اختیار شما می‌گذارد.

با این حساب، اگر به طرح‌های مجلل و لیموزین‌مانند علاقه دارید، قطعاً هونگچی H5 گیرایی بیشتری برای شما خواهد داشت؛ اما بی وای دی چین L ظاهر متعارف و متعادل‌تری ارائه می‌دهد که شاید برای افرادی که به‌دنبال طرح‌های ساده‌تر هستند، گزینه بهتری باشد.

مقایسه مشخصات فنی

بی وای دی چین L یک سیستم پلاگین هیبرید با قابلیت شارژ از منبع بیرونی دارد که از یک باتری لیتیومی به ظرفیت ۱۵.۸ کیلووات‌ساعت سود می‌برد. موتور محرک هیبریدی خودرو شامل پیشرانه برقی ـ بنزینی بوده و در مجموع به‌صورت ترکیبی قدرتی معادل ۲۱۵ اسب بخار به‌علاوه ۲۶۰ نیوتن‌متر گشتاور را از طریق یک گیربکس E-CVT به محور جلو انتقال می‌دهد.

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

اما سیستم محرکه هونگچی H5 از نوع هیبرید بوده و قابلیت شارژ از منبع بیرونی را ندارد؛ بنابراین میزان پیمایش در حالت تمام‌برقی هونگچی H5 نسبت به بی وای دی چین L بسیار کمتر خواهد بود. حداکثر قدرت و گشتاور پیشرانه هیبریدی هونگچی حدود ۱۹۰ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن‌متر گشتاور است که از طریق گیربکس DHT ویژه خودروهای هیبریدی به محور جلو انتقال پیدا می‌کند.

شتاب صفر تا صد بی وای دی چین L کمی سریع‌تر بوده و معادل ۷.۵ ثانیه برآورد می‌شود. این در حالی است که شتاب صفر تا صد هونگچی معادل ۸ ثانیه است، ولی به نظر نمی‌رسد که در مجموع اختلاف شتاب این دو خودرو در عمل چندان قابل‌توجه باشد.

مقایسه بی وای دی چین L با هونگچی H5 هیبرید ؛ تقابل دو سدان لوکس هیبریدی

از لحاظ میزان مصرف سوخت باید بدانید که بی وای دی چین L بسیار بهتر عمل می‌کند، چرا که ظرفیت باتری لیتیومی آن بسیار بزرگ‌تر از حریف بوده و همین موضوع می‌تواند در کاهش مصرف سوخت بسیار مؤثر باشد؛ به‌نحوی که می‌توان بسیاری از مسیرها را با استفاده از نیروی الکتریسیته حرکت کرد و مصرف سوخت بنزین را پایین آورد.

به‌طور میانگین میزان مصرف سوخت چین ال حدود ۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برآورد شده که نسبت به مصرف ۵.۱ لیتری هونگچی بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر است. این نکته را هم باید بدانید که می‌توان به‌صورت تمام‌برقی با بی وای دی چین L پلاگین هیبرید حدود ۱۲۰ کیلومتر مسافت را پیمود؛ اما این رقم در هونگچی H5 هیبرید بسیار محدودتر است.
با این حال، کیفیت سواری و لذت رانندگی با هونگچی بالاتر بوده و یکی از دلایل آن می‌تواند استفاده از سیستم تعلیق مولتی‌لینک برای بخش عقب باشد. به‌طور کلی، نرمی سواری و لذت رانندگی با هونگچی بیشتر بوده و هندلینگ بهتری در اختیار شما می‌گذارد.

مقایسه آپشن‌ها و امکانات

هر دو خودرو با سطح کاملی از امکانات رفاهی، ایمنی و کمک‌رانندگی وارد بازار شده‌اند که تقریباً در نوع خود فول‌آپشن هستند. با این حال، به نظر می‌رسد در مواردی مثل گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، هدآپ دیسپلی و تعداد کیسه‌های هوا، وضعیت هونگچی نسبت به بی وای دی چین L بهتر باشد و تجهیزات بیشتری به شما ارائه دهد.

لیست امکانات بی وای دی چین L پلاگین هیبرید:

شش کیسه هوا- سامانه کنترل پایداری  – کنترل شروع حرکت در سربالایی – رادار نقطه کور – رادار خط خوان – ترمز اضطراری اتوماتیک – سیستم هشدار برخورد از جلو – کروز کنترل تطبیقی – رانندگی خودکار بین خطوط – رادار تابلو خوان – محدود کننده سرعت – نور بالای اتوماتیک – هشدار خروج از پارک – اتوپارک – ترمز پارک برقی–پایش فشار باد تایر ها – سنسور پارک جلو و عقب – آینه های جانبی برقی به همراه گرم کن – نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا – دوربین ثبت وقایع – دستیار صوتی هوشمند – تهویه اتوماتیک – استارت دکمه ای – صندلی های برقی جلو – آنتی ترپ – در صندوق عقب برقی – حالت های رانندگی – بازیاب انرژی – سنسور نور – سنسور باران – فناوری LED چراغ ها – پشت آمپر دیجیتال – دوربین ۳۶۰ درجه – سقف پانوراما

لیست امکانات هونگچی اچ ۵ هیبرید:

۹ کیسه هوا – سامانه کنترل پایداری – کنترل شروع حرکت در سربالایی – رادار نقطه کور – رادار خط خوان – ترمز اضطراری اتوماتیک – سیستم هشدار برخورد از جلو – سقف پانورامای برقی – صندلی های برقی جلو با گرمکن و سردکن – تهویه اتوماتیک دوکاناله – پاکسازی هوای کابین – نمایشگر لمسی – دوربین ۳۶۰ درجه – تشخیص اجسام متحرکت اطراف خودرو – دوربین ثبت وقایع – فناوری LED چراغ ها – نور بالای خودکار – کروز کنترل تطبیقی – تریم داخلی چرم – اپل کار پلی – نور پردازی کابین – تنظیم حالت رانندگی – صفحه کیلومترشمار دیجیتال – استارت استاپ اتوماتیک – استارت دکمه ای – سنسور نور – سنسور باران – سیستم صوتی حرفه ای – بازشو برقی درِ صندوق عقب – آینه حساس به نور – رانندگی بین خطوط – هدآپ دیسپلی – سیستم هشدار برخورد از عقب – سیستم هشدار DOW

نتیجه‌گیری

با توجه به نکاتی که اشاره کردیم، باید گفت اگر به‌دنبال یک خودروی لوکس، متفاوت و لیموزین‌مانند هستید که بتواند نیازهای شما را در همه جهت به‌خوبی پاسخ دهد، هونگچی H5 هیبرید گزینه مناسبی است. طراحی ظاهری جذاب‌تر و مجلل‌تر، بعضی امکانات بیشتر، کابین بزرگ و راحت‌تر و طراحی داخلی زیباتر از جمله نقاط قوت این محصول به شمار می‌روند که پرستیژ و شأن اجتماعی بالاتری نیز برای شما به ارمغان می‌آورد.
اما احتمالاً لوازم‌یدکی و قطعات آن گران‌تر از حریف بوده و این مشکل می‌تواند در زمینه تعمیر و نگهداری آن گریبان شما را بگیرد.

در مقابل، بی وای دی چین L صندوق عقب بزرگ‌تر و طراحی متعارفی دارد که می‌تواند برای افراد ساده‌پسند گزینه بهتری به شمار برود. همچنین امکانات متنوع و مناسب، به‌همراه شتاب‌گیری بهتر و قابلیت شارژ باتری از شارژر بیرونی و قابلیت حرکت تمام‌برقی تا ۱۲۰ کیلومتر که مصرف سوخت به مراتب پایین‌تری برای شما به ارمغان می‌آورد، از دیگر نقاط قوت این خودرو محسوب می‌شوند که آن را نسبت به حریف در سطح بالاتری قرار می‌دهد.

بنابراین از لحاظ کارایی، شتاب و میزان مصرف سوخت، و به‌طور کلی اگرچه بی وای دی چین L از لحاظ طراحی بیرونی و داخلی، کیفیت سواری و سطح امکانات نسبت به حریف در رده پایین‌تری قرار می‌گیرد، اما از نظر فنی شامل شتاب‌گیری و میزان مصرف سوخت، بی وای دی چین L نسبت به هونگچی H5 کارآمدی بیشتری ارائه می‌دهد.

source

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.