با بازگشت خودروهای وارداتی به بازار خودرو کشور و برنامه ریزی دولت برای ورود هر چه بیشتر خودرو برقی، شرکت های واردکنده دست به کار شدند تا با توجه به علاقه مردم به برندهای مطرح جهانی از جمله فولکس واگن، هوندا، تویوتا، سوزوکی و … پای آئودی Q۵ E-TRON با معین خودرو نیز به این بازار باز شود.
آیا واقعا آئودی Q5 E-TRON چینی است؟
این خودرو جذاب برقی در کارخانه سایک چین (FAW-Volkswagen) شریک تجاری برند موردنظر تولید می شود به همین سبب آئودی Q5 E-TRON یک خودروی مونتاژ چین به حساب می آید.
این قضیه به خودی خود بد نیست چرا که همین اتفاق سبب کاهش هزینه تولید برای شرکت مادر، ارتباط بهتر برای انتقال خودرو برای دیگر کشورهای جهان و هزینه کمتر کارگر در کشور دیگر است. نمونه بارز این مورد، تولید مرسدس بنز E-Class W211 در شرکت تاپ خودرو زیرمجموعه ایران خودرو در دهه 80 شمسی است. پس در این صورت باید تمامی مرسدس های تولید ایران خودرو را ایرانی نامید!
معرفی آئودی Q5 E-TRON
پسوند E-TRON در خودروهای آئودی به معنای تمام برقی بودن قوای محرکه خودروهای این برند است.
وقتی به این کراس اوور 7 نفره وارداتی نگاه می کنیم متوجه شباهت های بسیاری با Q4 می شویم. از جمله این شباهت ها میتوان به طراحی شبکه جلوپنجره، سپر، آینه های جانبی، گلگیر جلو، نمای جانبی، گلگیر عقب، چراغ های به هم پیوسته عقب و … اشاره کرد. خیلی ساده تر که بگوییم انگار این خودرو یک Q4 کشیده شده تر است.
در نمای داخلی این شباهت بسیار زیادتر می شود. تا حدی که شما گاهی اشتباه می کنید که داخل کدام خودرو هستید! متریال به کار رفته همگی در سطح بالایی قرار دارند و مونتاژ درست به ما گوش زد می کند که این یک آلمانی چینی با کیفیت است. طراحی داشبورد به گونه ای است که مانیتور خودرو به سمت راننده متمایل است. حسگرهای لمسی موجود در کابین و استفاده از تکنولوژی در این ضمینه راننده را مشتاق به استفاده از آن می کند. از جمله این حسگرها می توان به چراغ های سقفی جلو و عقب و پنل سانروف و پرده سانروف اشاره کرد.
استفاده به موقع از جیر و چرم روی رودری ها و دوخت قرمزی که روی صندلی ها هم به کار رفته است. صندلی ها دربرگیرندگی خوبی دارند و مجهز به گرمکن و سردکن در ردیف جلو و گرمکن ردیف عقب هستند. نکته جالب وجود خسته گیر زانویی و گودی کمر صندلی ها است.
مشخصات فنی
آئودی Q5 E-TRON تیپ 40 دارای موتور برقی با قدرت 204 اسب بخار و 310 نیوتن متر گشتاور است که این نیرو در محور عقب در دسترس است. پیمایش این خودرو با ظرفیت باتری با ظرفیت 84Kw/h چیزی حدود 560 کیلومتر است که عدد قابل توجهی است. شتاب 0-100 این نمونه چیزی حدود 6.5 ثانیه است.
البته که این خودرو همانند برادر کوچک تر خود دارای یک تیپ 50 است که به زودی توسط معین خودرو عرضه خواهد شد. این تیپ دارای دو موتور روی محور جلو و عقب است که قدرت تولیدی آن 313 اسب بخار و گشتاور 472 نیوتن متر گشتاور تولید می کند.
امکانات ایمنی و رفاهی
این اتومبیل دارای تیپ های متعددی است ولی طبق اطلاعات شرکت وارد کننده امکانات خودرو به شرح زیر است:
6 کیسه هوا (جلو-جانبی-پرده ای) – سیستم کنترل پایداری – سیستم شروع حرکت در سربالایی – سیستم کنترل حرکت در سرازیری – سنسور پارک جلو و عقب – رادار نقطه کور – کروزکنترل تطبیقی – سیستم کمکی رانندگی بین خطوط – نوربالا اتوماتیک – سیستم جلوگیری از تصادف حین تعویض خطوط – سیستم هشدار بازکردن درب های خودرو هنگام وجود خودرو در ناحیه عقب – سیستم جلوگیری از تصادف حین حرکت در دنده عقب – سیستم کمکی حرکت در ترافیک – ترمز اضطراری جلو – رادار تابلوخوان – سیستم هشدار تصادف از جلو و عقب – استارت از راه دور – سیستم HUD به همراه واقعیت مجازی – مانیتور 11.6 اینچی با اندروید اتو و اپل کارپلی – 8 عدد بلندگو – صندلی های جلو برقی به همراه گرمکن و سردکن و صندلی راننده دارای حافظه – سقف پانورامیک – درب صندوق برقی – شارژر وایرلس – شارژر TYPE C – تهویه اتوماتیک دو کاناله به همراه تهویه مستقل سرنشینان ردیف دوم – تصفیه هوای کابین – بررسی کیفیت هوای کابین – شیشه دو جداره – نورپردازی داخل کابین – چراغ شور – دوربین 360 درجه و …
source
کلاس یوس