Wp Header Logo 15.png

زمانی که نسل چهارم میتسوبیشی اوتلندر در سال ۲۰۲۱ رونمایی شد، جان تازه‌ای به خط تولید کراس‌اوورها و شاسی‌بلندهای میتسوبیشی بخشید. مدل جدید نسل چهارم اوتلندر از لحاظ ظاهری و مشخصات فنی تفاوت چندانی با مدل ۲۰۲۱ ندارد، اما کابین آن به طور قابل‌توجهی مدرن‌تر و به‌روزتر شده است. این خودرو در ۱۱ تریم متفاوت عرضه می‌شود که میتسوبیشی اوتلندر SE مقرون به ‌صرفه‌ترین آن‌ها است. به لطف استفاده از پلتفرم نیسان روگ، اوتلندر یک شاسی‌بلند شایسته و تمام‌عیار به شمار می‌آید که رانندگی را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

مزایا و معایب

+ همگام با فناوری

+ کابین بسیار راحت

+ بهبود متریال به‌کاررفته در کابین

– فضای پای محدود ردیف سوم

– پیشرانه کُند

– قیمت بالا

مشخصات فنی

میتسوبیشی اوتلندر در دو نسخه بنزینی و پلاگین هیبریدی روانه بازار می‌شود. پیشرانه استاندارد این ماشین، یک موتور ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر خطی است که ‍‍۱۸۱ اسب بخار قدرت و ۲۴۵ نیوتن.متر گشتاور تولید می‌کند. این موتور به گیربکس CVT متصل است که بسته به حالت انتخابی، قوای محرکه را به چرخ‌های جلو یا هر چهار چرخ منتقل می‌کند.

از دیگر مشخصات میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴ در بخش فنی می‌توان به حداکثر سرعت ۱۹۳ کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد ۸.۲ ثانیه‌ای اشاره کرد. البته به سبب کاربرد گیربکس CVT، شتابگیری لذت خاصی برای راننده ندارد. مصرف سوخت خودرو در ازای پیمودن ۱۰۰ کیلومتر جاده شهری حدود ۹.۸ لیتر، خارج از شهر ۷.۸ لیتر و ترکیبی حدود ۹ لیتر اعلام شده است.

نسخه پلاگین هیبرید اوتلندر ۲۰۲۴ قوی‌تر از نسخه بنزینی عمل می‌کند. این پیشرانه شامل موتور بنزینی ۲.۴ لیتری با قدرت ۱۱۴ اسب بخار، دو موتور برقی با مجموع قدرت ۱۸۸ اسب بخار و پک باتری ۲۰ کیلووات ساعتی می‌شود که به‌طور کلی، ۲۴۸ اسب بخار قدرت و ۴۵۰ نیوتن.متر گشتاور تولید می‌کند. شتاب صفر تا صد نسخه پلاگین هیبرید در ۶.۶ ثانیه اتفاق می‌افتد، اما حداکثر سرعت آن، ۱۷۷ کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت ترکیبی اوتلندر هیبرید در ازای پیمودن ۱۰۰ کیلومتر مسافت با کمک موتورهای برقی به ۳.۶ لیتر بنزین می‌رسد. البته شارژ باتری به کندی انجام می‌شود، به طوری که شارژ کامل باتری با استفاده از برق خانگی به حدود ۶.۵ ساعت زمان احتیاج دارد. البته امکان شارژ سریع DC نیز وجود دارد.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو خطی بنزینی

پلاگین هیبرید

حجم موتور ۲.۵ لیتر

۲.۴ لیتر

سیلندر / سوپاپ ۴ / ۱۶
تنفس موتور توربوشارژر
قدرت ۱۸۱ اسب بخار

۲۴۸ اسب بخار

گشتاور ۲۴۵ نیوتن.متر

۴۵۰ نیوتن.متر

گیربکس CVT
محور محرک دیفرانسیل جلو

دو دیفرانسیل

شتاب ۸.۲ ثانیه

۶.۶ ثانیه

سرعت ۱۹۳ کیلومتر بر ساعت

۱۷۷ کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت ۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

۳.۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

استاندارد آلایندگی یورو ۶
فرمان برقی
بدنه کراس اوور کامپکت
نوع رینگ آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت‌ها

طول ۴۷۰۹ میلی‌متر
عرض ۱۸۵۹ میلی‌متر
ارتفاع ۱۷۴۵ میلی‌متر
فاصله محورها ۲۷۰۵ میلی‌متر
وزن خالص ۱۷۵۲ کیلوگرم
تعداد سرنشین ۷ نفر
ظرفیت صندوق‌عقب ۳۶۸ لیتر
حجم مخزن سوخت
قطر رینگ ۲۰-۱۸ اینچ

آپشن ها و امکانات

طراحی ظاهری

طراحی میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴

میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴ ظاهر جذاب خود را از مدل‌های قبلی به ارث برده است. این ماشین در نمای مقابل شامل یک جلوپنجره دو تکه می‌شود که بخش بالایی آن با نوارهای کرومی باریک و لوگوی میتسوبیشی تزئین شده است. در دو طرف جلوپنجره، نوار کرومی C شکل و ضخیمی به چشم می‌خورد که از بالا به دی‌لایت‌ها و از پایین به چراغ‌های مه‌شکن متصل شده است. چراغ‌های اصلی در دل نوارهای کرومی C شکل قرار گرفته‌اند و دیفیوزر استیل در بخش سپر خودنمایی می‌کند.

نمای جانبی خودرو شامل رینگ‌های اسپرت ۲۰ اینچی، ستون‌های مشکی‌رنگ، دستگیره‌های درب همرنگ با بدنه و حجم‌پردازی‌های متعدد می‌شود که ظاهری عضلانی و محکم را به نمایش درآورده‌اند. سقف تقریبا صاف به اسپویلر برجسته در بالای شیشه عقب منتهی می‌شود.

طراحی میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴ در نمای عقب نیز شبیه به مدل قبلی است. چراغ ترمز در زیر اسپویلر، چراغ‌های جدا از هم با الگوی Y، دیفیوزر با دو خروجی اگزوز در قسمت سپر و آنتن باله کوسه‌ای المان‌های اصلی نمای عقب را تشکیل می‌دهند.

طراحی داخلی

کابین میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴

وجه تمایز مدل ۲۰۲۴ اوتلندر با مدل‌های قبلی به بخش کابین مربوط می‌شود. اتاقک میتسوبیشی اوتلندر جدید با متریال باکیفیت و مرغوبی ساخته شده و مهم‌ترین نقطه‌ضعف مدل‌های قبلی را برطرف کرده است. علاوه بر کیفیت ساخت، طراحی کابین نیز بهبود یافته، هرچند مشکل کمبود فضای پا برای ردیف سوم همچنان احساس می‌شود.

به علاوه، سطح فناوری در خودروی جدید ارتقا یافته است. بسته به تریم انتخابی، نمایشگر لمسی ۸ یا ۹ اینچی در وسط داشبورد دیده می‌شود که جزوی از سیستم اطلاعات سرگرمی است و هر دو از فناوری‌های اپل کارپلی و اندروید اوتو پشتیبانی می‌کنند. البته تنها نمایشگر ۹ اینچی امکان اتصال بی‌سیم آیفون را فراهم می‌آورد.

در مقابل راننده، غربیلک فرمان دایره شکل با دکمه‌های کنترلی و لوگوی میتسوبیشی قرار گرفته است. نمایشگر دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی و همین‌طور نمایشگر هدآپ نیز اطلاعات حیاتی خودرو را به راننده نشان می‌دهند.

کنسول مرکزی طراحی ساده‌ای داشته و به کول باکس منتهی می‌شود. صندلی‌ها با راحتی هر چه تمام‌تر ساخته شده‌اند و نسخه‌های گران‌قیمت دارای تودوزی‌های الماسی هستند. حجم فضای بار میتسوبیشی اوتلندر مدل ۲۰۲۴ در حالت ۷ نفره حدود ۲۸ لیتر نسبت به مدل قبلی افزایش یافته و به ۳۶۸ لیتر رسیده است. با خواباندن صندلی‌های ردیف دوم و سوم، فضای بار حدود ۱۸۱۲ لیتر می‌شود. به لطف فاصله ۲.۷ متری بین دو محور، می‌توان گفت کراس اوور کامپکت ژاپنی فضای کافی جهت آسایش در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد، هرچند همان‌طور که قبلا گفته شد، ردیف آخر برای افراد کم‌سن‌وسال و کوچک‌اندام طراحی شده است.

قیمت میتسوبیشی اوتلندر در بازار

نمای عقب میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴

بررسی مشخصات میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که این خودرو تفاوت ظاهری و فنی خاصی با مدل قبلی ندارد و تنها از لحاظ تکنولوژی و فناوری، به‌روزتر شده است. اوتلندر در ۱۱ تریم عرضه می‌شود که ارزان‌ترین آن‌ها، یعنی تریم ES حدود ۳۰ هزار دلار و گران‌ترین آن‌ها به نام Ralliart PHEV حدود ۵۳ هزار دلار قیمت دارد. تریم Ralliart می‌تواند افق فکری شرکت ژاپنی در تولید مدل‌های بعدی باشد. شاسی‌بلندهای نیسان ایکس تریل، کیا سورنتو، مزدا CX-50، فولکس واگن تیگوان، تویوتا هایلندر و هوندا CR-V رقبای اصلی اوتلندر در بازار جهانی به حساب می‌آیند.

فروش فوری خودرو

نویسنده: تیم تولید محتوا خودرو45

source

viraje.ir

توسط viraje.ir