به گزارش صنعت ماشین،

 با پیشرفت تکنولوژی، دنیای خودرو نیز تحول زیادی را تجربه کرد و رانندگی از یک کار سخت تبدیل به تجربه‌ای لذت‌بخش شد که در این میان نباید از نقش سنسورها در ایمن سازی رانندگی و تسهیل استفاده از خودرو غافل شد.

ورود تکنولوژی از صنایع پیشرفته مثل هوانوردی به صنعت خودرو موجب شد تا رانندگی با خودرو هر روز ایمن‌تر از قبل شود و امکاناتی که تا پیش از آن در تصور عمومی نمی‌گنجید، وارد خودروسازی و خودروهای اقتصادی شود. تا جایی که امروز می‌بینیم خودروهای میان رده بازار هم از سنسورها و رادارهای پیشرفته و متنوعی برخوردار هستند که هر کدام بخشی از وظیفه رانندگی را بر عهده گرفته و به مالک خودرو در طی کردن مسیر با ایمنی حداکثری کمک می‌کند.

امکانات خودروهای امروزی را می‌توان به دو دسته امکانات ایمنی و امکانات رفاهی تقسیم کرد که هر کدام وظایف جداگانه‌ای دارد.

کیک سنسور یا سنسور پا، یکی از امکاناتی است که بسیاری از خودروهای امروزی وجود دارد و حتی خودروهای تولید داخل مثل ری‌را و تارا نیز به آن مجهز شده است.

کیک سنسور یا سنسور پا چیست و چگونه کار می‌کند؟

قطعا برایتان پیش آمده زمانی که دستانتان پر از وسایل مختلف است قصد دارید درب صندوق عقب خودروی خود را باز کرده و وسایل مورد نظر را درون صندوق خودرو قرار دهید. در این مواقع مجبور هستید که وسایل خود را زمین گذاشته و پس از آن درب صندوق خودرو را باز کنید و پس از انجام این کار، دوباره وسایل را از روی زمین برداشته و آنها را داخل صندوق خودرو بگذارید.

برای حل مشکل بازکردن درب صندوق در زمانی که دست‌ها پر است، آپشنی برای خودروها تعبیه شده به نام سنسور پا یا Kick Sensor که تنها با یک حرکت بسیار ساده درب صندوق را باز می‌کند. این سنسور در زیر سپر عقب خودرو قرار گرفته و شخص باید با بردن پای خود و کمی حرکت دادن به آن سنسور را فعال کند تا دستور باز شدن درب صندوق ارسال شود. با فعال شدن سنسور، درب صندوق خودرو باز شده و فرد می‌تواند بدون استفاده از دست درب صندوق را باز کند.

سنسور پا ابتدا در خودروهایی مورد استفاده قرار گرفت که به درب صندوق عقب برقی مجهز شده بودند. این آپشن رفاهی بسیار مورد استقبال قرار گرفت و رفته رفته بیشتر خودروسازان دنیا محصولات خود را به این آپشن مجهز کردند. استقبال از این سیستم به حدی بالا رفت که سنسور پا یا همان کیک سنسور در خودروهایی نیز که در صندوق برقی نداشتند مورد استفاده قرار گرفت. البته در این خودروها تنها قفل درب صندوق باز شده و اگر جک‌های آن قدرت لازم را داشته باشند درب صندوق کامل باز خواهد شد، در غیر این صورت تنها قفل درب باز شده و شخص باید اقدام به بالا بردن درب صندوق کند.

حال که با این سیستم آشنا شدید، باید بدانید که آرین پارس موتور این آپشن کاربردی را روی خودروی لاماری ایما به صورت سفارشی نصب خواهد کرد که برای این کار باید به نمایندگی‌های مجاز این شرکت در سراسر کشور مراجعه کنید.

البته نسخه هیبرید لاماری ایما به این سیستم مجهز است اما جای خالی آن در لاماری ایما به شدت محسوس بود که خوشبختانه آرین پارس موتور این امکان را برای مالکان لاماری ایما نیز فراهم کرده است.

در پایان باید اشاره کنیم که اجرای این پروژه در آرین پارس موتور قطعی است اما متقاضیان این کار باید تا زمان تعیین قیمت این خدمات صبر کنند.

source

viraje.ir

توسط viraje.ir