رونمایی از لوح ثبت مهارت پخت باقلوا و سوهانِ کاشان
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان با تأکید بر اینکه سوهان میرزاحسینی یکی از شیرینیهای سنتی و بومی در کنار کلوچه و پشمک، اصلیترین و شاخصترین شیرینی مراسم دیدوبازدیدهای نوروزی است، گفت: در واقع سوهان میرزاحسینی شیرینی مخصوص سفره نوروزی است و بنابراین سنت دیرپای، مقارن با عید نوروز، فعالیت قنادیها برای
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان با تأکید بر اینکه سوهان میرزاحسینی یکی از شیرینیهای سنتی و بومی در کنار کلوچه و پشمک، اصلیترین و شاخصترین شیرینی مراسم دیدوبازدیدهای نوروزی است، گفت: در واقع سوهان میرزاحسینی شیرینی مخصوص سفره نوروزی است و بنابراین سنت دیرپای، مقارن با عید نوروز، فعالیت قنادیها برای پخت سوهان دوچندان میشود.
احمد دانایی نیا با اشاره به اینکه باقلوابه شماره ۲۸۶۸ و سوهان میرزا حسینی به شماره ۲۸۷۰ در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت ملی شده گفت: این دو شیرینی با ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال قدمت در ایام خاص به خصوص اعیاد و عید نوروز تولید و برای پذیرایی استفاده میشود.
source
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0