دیدگاه‌ها برای هاچبک اقتصادی سوزوکی با چه قیمتی در بازار معامله می شود؟ بسته هستند

هاچبک اقتصادی سوزوکی با چه قیمتی در بازار معامله می شود؟

سوزوکی بالنو، یک هاچبک اقتصادی از برند ژاپنی سوزوکی، است که توسط شرکت راسا موتور در بازار ایران عرضه شده است. این خودرو در ابتدا با قیمت حدودی ۱.۵ میلیارد تومان عرضه شد و در ابتدای حضورش در بازار با قیمتی نزدیک به ۳ میلیارد تومان به فروش رسید. اما با گسترش واردات خودروهای خارجی

کد خبر : 77173
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 آوریل 2025 - 3:00
هاچبک اقتصادی سوزوکی با چه قیمتی در بازار معامله می شود؟

سوزوکی بالنو، یک هاچبک اقتصادی از برند ژاپنی سوزوکی، است که توسط شرکت راسا موتور در بازار ایران عرضه شده است. این خودرو در ابتدا با قیمت حدودی ۱.۵ میلیارد تومان عرضه شد و در ابتدای حضورش در بازار با قیمتی نزدیک به ۳ میلیارد تومان به فروش رسید. اما با گسترش واردات خودروهای خارجی و گذشت زمان، قیمت این هاچبک اقتصادی سوزوکی نیز منطقی‌تر و معقول‌تر شد.

سوزوکی یکی از برندهای اصیل ژاپنی است که سابقه حضور بلندمدتی در بازار ایران دارد. محصولات این شرکت در گذشته توسط ایران خودرو عرضه می‌شد، اما به دلیل تحریم‌های بین‌المللی، این همکاری ادامه نیافت و شرکت سوزوکی بازار ایران را ترک کرد. تا زمانی که فرآیند واردات خودروهای خارجی دوباره رونق گرفت و شرکت راسا موتور خاورمیانه، تعدادی از محصولات سوزوکی را به صورت وارداتی در بازار ایران عرضه کرد.

سوزوکی بالنو برای اولین بار در سال ۱۹۹۶ به عنوان یک سدان وارد بازارهای جهانی شد، اما در سال ۲۰۱۵، پلتفرم و کلاس این خودرو به طور کلی تغییر یافت و به یک هاچبک تبدیل شد. بازار هدف سوزوکی بالنو، بازارهای کشورهای آسیایی، استرالیا و اقیانوسیه است و در بازارهای مختلف با نام‌های SX4 و کرسنت نیز شناخته می‌شود.

مشخصات فنی سوزوکی بالنو شامل پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و از طریق جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک AT به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. این خودرو در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب از سیستم تعلیق توییست بیم بهره می‌برد. مصرف سوخت میانگین سوزوکی بالنو به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، ۵.۷ لیتر اعلام شده است.

از جمله امکانات سوزوکی بالنو می‌توان به ۶ کیسه هوای ده نقطه‌ای، سامانه کنترل پایداری، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، هدآپ دیس پلی، کامپیوتر سفری، فناوری LED چراغ‌ها، چراغ روشنایی روز، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک عقب، فرمان دی کات، نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، تهویه اتوماتیک، سنسور باران، ورود خروج بدون کلید، استارت دکمه‌ای، سامانه پایش فشار باد تایرها، آینه الکتروکرومیک و کامپیوتر سفری اشاره کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.