ضرورت ارتقای مدل های همکاری در صنعت ساختمان
رضا حیدریون در یازدهمین اجلاسیه باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان کشور که در نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: سازندگان باید فراتر از نقش پیمانکاری خود دیده شوند و به عنوان شرکای توسعه و آیندهسازان اقتصادی کشور شناخته شوند. وی افزود: باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان کشور تلاش دارد تا با ایجاد یک هویت صنفی منسجم،

رضا حیدریون در یازدهمین اجلاسیه باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان کشور که در نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: سازندگان باید فراتر از نقش پیمانکاری خود دیده شوند و به عنوان شرکای توسعه و آیندهسازان اقتصادی کشور شناخته شوند.
وی افزود: باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان کشور تلاش دارد تا با ایجاد یک هویت صنفی منسجم، مطالبات سازندگان را نمایندگی کند و به عنوان حلقه ارتباطی میان دولت و بخش خصوصی عمل کند.
حیدریون با اشاره به ضرورت ارتقای مدلهای همکاری در صنعت ساختمان گفت: ما نیازمند تعریف جدیدی از رابطه میان سازنده، سرمایهگذار و بهرهبردار هستیم تا سازنده بتواند ارزشافزوده ایجاد شده را لمس کند و در سود توسعه شریک باشد.
علیاکبر زورقچیان، دبیر انجمن انبوهسازان مازندران، نیز با تأکید بر نقش صنعت ساختمان در توسعه عمومی کشور گفت: انبوهسازان نهتنها در توسعه و عمران شهری نقشآفرین هستند، بلکه با ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نیز پیوندی تنگاتنگ دارند.
زورقچیان با اشاره به شرایط کنونی کشور، بر لزوم «نگاهی نو و انسجام صنفی» تأکید کرد و گفت: انجمن صنفی انبوهسازان همواره در تلاش بوده است تا با ایجاد پل ارتباطی مؤثر میان دولت، بخش خصوصی و نهادهای تخصصی، زمینهساز توسعهای پایدار و هدفمند در حوزه ساختوساز باشد.
صالحی، دیگر فعال حوزه صنعت ساختمان، با تأکید بر بُعد انسانی در ساختوساز گفت: ما فضایی برای زندگی انسان میسازیم؛ انسانی که دارای فلسفه وجودی است و سزاوار زیستن با آرامش در محیطی امن و معنادار است.
وی با اشاره به جایگاه تجربه و انگیزه معنوی در صنعت ساختمان افزود: برخی از پیشکسوتان این حوزه نیمقرن در این عرصه تلاش کردهاند و حیات معنوی و نیروی محرکه درونی، نقشی کلیدی در ماندگاری فعالیتهای سازندگان دارد.
صالحی با انتقاد از سیاستگذاریهای غیرهمراستا با اهداف توسعهای گفت: هدفگذاری ما سازندگان مقدس است، اما متأسفانه سیاستگذاریها گاه با این اهداف همسو نیست و خصوصیسازی واقعی در کشور اجرایی نشده است.
وی بر لزوم تغییر رویکرد در طراحی و ساخت واحدهای مسکونی تأکید کرد و گفت: نسل جدید خانهها باید فراتر از سرپناه، در قامت خانههای هتلینگ ظاهر شود؛ خانههایی که علاوه بر استانداردهای فنی، پاسخگوی نیازهای روانی، اجتماعی و زیباشناختی انسان باشند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0