دیدگاه‌ها برای آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت بسته هستند

آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت

آیت‌الله سید محمدباقر حجتی، از بزرگان علم و دین، پس از یک عمر تلاش و خدمات ارزشمند در عرصه‌های علمی و مذهبی، به ملکوت اعلی پیوستند. مراسم تشییع پیکر این استاد گرانقدر، روز شنبه ۱۴ تیرماه، همزمان با تاسوعای حسینی، در شهر تهران برگزار خواهد شد. آیت‌الله سید محمدباقر حجتی در سال ۱۳۱۵ در شهر

کد خبر : 93532
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 3 جولای 2025 - 18:42
آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت

آیت‌الله سید محمدباقر حجتی، از بزرگان علم و دین، پس از یک عمر تلاش و خدمات ارزشمند در عرصه‌های علمی و مذهبی، به ملکوت اعلی پیوستند.

مراسم تشییع پیکر این استاد گرانقدر، روز شنبه ۱۴ تیرماه، همزمان با تاسوعای حسینی، در شهر تهران برگزار خواهد شد.

آیت‌الله سید محمدباقر حجتی در سال ۱۳۱۵ در شهر بابل به دنیا آمد. جد ایشان، آیت‌الله سید محمدباقر حجتی، از مراجع تقلید مازندران، و پدر ایشان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد حجتی، از علماء و ائمه جماعت بابل بودند.

حجتی پس از گذراندن دوره‌های تحصیلی ابتدایی، برای ادامه تحصیل در علوم دینی، وارد مدرسه صدر بابل شد و در این دوره، از محضر بزرگانی مانند پدرش، شیخ علی موحد، سید محمد محقق بهشتی، سید حبیب‌الله غروی، شیخ نجف فاضل استرآبادی، شیخ محمد سالکی، شیخ محمدعلی طبرستانی، علیجان طبری و محمد عارفی بهره برد.

استاد حجتی در ادامه تحصیلات خود، وارد دانشکده الهیات و معارف اسلامی شد و با رتبه ممتاز، مدرک لیسانس خود را کسب کرد. سپس، در دوره دکتری رشته معقول و فلسفه اسلامی، با کسب مقام نخست، فارغ‌التحصیل شد.

در این سال‌ها، حجتی به تدوین فهرست نسخه‌های خطی کتابخانه دانشکده الهیات پرداخت و پس از تحمل مشقات فراوان، آن را به پایان رساند. سپس، به تدوین رساله دکتری خود با عنوان “اسلام و تعلیم و تربیت” پرداخت و در سال ۱۳۴۶، با درجه بسیار خوب، از آن دفاع کرد.

آیت‌الله حجتی همچنین به تألیف و ترجمه کتب و مقالات متعدد اسلامی پرداخت که بیش از ۵۰ اثر منتشر شده است. حدود ۱۲۰ مقاله از ایشان به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و ترکی در نشریات داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.

عمده تألیفات و مقالات حجتی، در زمینه علوم قرآنی است و آثاری نیز در باب علوم تربیتی و روان‌شناسی دارد. کتاب “پژوهشی در تاریخ قرآن کریم” از جمله آثار مشهور ایشان است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.