دیدگاه‌ها برای چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟ بسته هستند

چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

در این مطلب آخرین خودرو به این موضوع می پردازیم که چرا کراس اوور راسا موتور، جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟ ممنوعیت واردات خودرو یکی از چالش های بازار ایران برای دسترسی به خودرو های روز و مدرن از برند های نام آشنا و معتبر بود که در سال ۱۴۰۳

کد خبر : 94430
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 جولای 2025 - 16:36
چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟
چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

در این مطلب آخرین خودرو به این موضوع می پردازیم که چرا کراس اوور راسا موتور، جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

ممنوعیت واردات خودرو یکی از چالش های بازار ایران برای دسترسی به خودرو های روز و مدرن از برند های نام آشنا و معتبر بود که در سال ۱۴۰۳ با کش قوس های فوران رفع ممنوعیت و واردات خودرو آزاد شد. از خودرو های جذابی که به بازار ایران راه یافت جی ای سی GS3 بود که از همان ابتدای نظر هارا به خود متمایل کرد. جی ای سی GS3 که با نام های جی ای سی GS3 امزوم و ترامپچی GS3 نیز شناخته می شود بر اساس پلتفرم GPMA توسعه یافته و تاکنون در سه نسل به بازار عرضه شده است. در این مطلب آخرین خودرو به این موضوع می پردازیم که چرا جی ای سی GS3 سومین نسل این خودرو که توسط راسا موتور عرضه می شود انتخابی منطقی به حساب می آید؟

سازنده ای با اصالت و مطرح

شرکت های چینی در بازار ایران حضور گسترده ای دارند که بخش قابل توجهی از آن ها را کمپانی های تازه تاسیس و نوپا تشکیل می دهند. همین موضوع موجب می شود برخی از این خودروها از کیفیت مورد انتظار برخوردار نباشند و مشکلاتی از جمله ناشناس بودن شرکت مادر، دشواری در تامین قطعات و نبود بازار مناسب برای فروش دوباره و نگهداری خودرو برای مشتری ایجاد شود؛ مواردی که در نهایت می توانند منجر به زیان خریدار شوند.

چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

شرکت گوانگژو اتومبیل گروپ، شناخته‌ شده با نام اختصاری GAC، یکی از بازیگران کلیدی صنعت خودروسازی چین به شمار می‌رود که در سال ۱۹۹۷ در شهر گوانگژو تاسیس شد، هرچند پیشینه فعالیت‌ های صنعتی آن به دهه ۱۹۵۰ بازمی‌ گردد. این شرکت در قالب یک هلدینگ دولتی شکل گرفت و با هدف توسعه فناوری، ارتقاء کیفیت محصولات داخلی و تقویت قدرت رقابتی چین در عرصه بین‌المللی وارد میدان شد. GAC برندهای اختصاصی مانند Trumpchi برای خودروهای سواری، Aion در حوزه خودروهای الکتریکی و برند GAC Motor برای صادرات در دل برند خود دارد. از جمله شرکت های معتبری که جی ای سی با آنها همکاری های داشته؛ هوندا، تویوتا، میتسوبیشی، فیات کرایسلر و همچنین مشارکت‌های فناورانه با BYD و CATL است. جی ای سی GS3 از جمله خودروهایی بوده که به دلیل پیشنه دارد بودن کمپانی مادر خیال مشتری می تواند در بابت کیفیت و خدمات آن راحت باشد.

طراحی جذاب

اولین موردی که در مواجه با این خودرو بسیار به چشم می خورد طراحی خاص، متفاوت و بسیار جذاب آن است. GAC GُS3 که با راسا موتور به ایران آمده سومین نسل این خودرو به حساب می آید و که از حیث طراحی بسیار متمایزتر نسبت به نسل های دیگر خود بوده است که در این خودرو به خوبی به چشم می خورد. خطوط تیز و شکسته در خودروهای با کلاس بنده کراس اوور و هاچبک کراس به خوبی می تواند آنها را به نمونه ای خاص در بازار تبدیل کند. فرم بدنه، چراغ ها و جلوپنجره GAS GS3 از خطوط شکسته و تیز بسیاری بهره می برند. طراحی خاص و متفاوت این خودرو، باعث می شود در معابر و خیابان ها به سرعت توجه ها را به خود جذب کند. طراحی اسپرت این خودرو می تواند جی ای سی GS3 را انتخابی منطقی برای هر قشر از خریداران کند.

فروش بالا در کشور های مختلف

یکی از معیار های سنجش هر خودروی از لحاض کیفیت، زیبای و استقبال بازار برسی تعداد کشور های میزبان آن خودرو است. GS3 تاکنون توانسته در بازار های مختلفی همچون کشورهای حاشیه خلیج فارس، مالزی، برونئی، فیلیپین، مکزیک و … راه یابد و آمار فروش قابل توجه ای را ثبت کند.

موتور و گیربکس مناسب ایران

چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

قلب تپنده جی ای سی GS3 یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم (GDI) ساخت میتسوبیشی است که می تواند روی هم رفته ۱۷۵ اسب بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند. به دو دلیل این قوای فنی این خودرو در کشوری با آب و هوای گرم همچون ایران می تواند بدرخشد؛ اولین دلیل برخورداری از سیستم خنک کننده Air to Water است که هوای خروجی از توربو را به خوبی خنک کاری خواهد کرد که به شدت از ناک جلوگیری می کند و دیگر مشکلات اینترکولر های عادی را ندارد، مورد دوم از مزایای این قوای فنی گیربکس دوکلاچه تر آن بوده که به دلیل وجود سیستم خنک کننده روغنی دمای آن از محدوده تعریف شده بالاتر نمی رود و مشکلات همانند تاخیر در تعویض دنده، خنگی گیربکس در آن رخ نمی دهد. جی ای سی GS3 انتخابی منطقی بوده و دلیل آن نیز هماهنگی فنی با اقلیم ایران است که در رده بالا ترین معیار های خرید دسته بنده می شود. البته نباید از شتاب کمتر از ۸ ثانیه این خودرو نیز گذشت که عملکردی عالی موتور و گیربکس را به رخ می کشد. قوای فنی این خودرو و GAC امکو ایکسان است.

کابینی با طراحی اسپرت

چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟

طراحی خارجی و داخلی یک خودرو باید در همانگی باشند و هردو از سبک و سیاقی یکسان پیروی کنند که در بسیاری از خودروهای چینی چنین موردی به چشم نمی خورد اما در جی ای سی GS3 این قاعده به خوبی رعایت شده است. در کابین جی اس ۳ کابین همانند بدنه از فرمی اسپرت برخوردار بوده و المان های با اشکال هندسی در جای جای خودرو به چشم می خورند. طراحی کابین GAC GS3 به سبک هاچبک های جدید اروپایی همانند پژو ۲۰۸ و آئودی A3 اسپرت بک طراحی شده است.

جمع بندی

به دلایلی همچون اصالت کمپانی سازنده، طراحی جذاب و در راس همه قوای فنی مناسب جغرافیای ایران و کابین بروز و اسپرت جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به شمار رود. البته این خودرو به واسطه سبکی که دارد می تواند بیشتر نظر جوانان را به خود مجذوب کند و انتخابی عالی برای این قشر باشد.

قیمت جی ای سی GS3

قیمت بازار (۱۴۰۴/۰۴/۱۷) ۲,۷۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
قیمت کارخانه (۱۴۰۴/۰۴/۱۷) ۱,۹۹۲,۷۰۰,۰۰۰ تومان

جی ای سی GS3 ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی و امکانات

قلب تپنده جی ای سی GS3 یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم (GDI) ساخت نشان میتسوبیشی است که این پیشرانه می تواند روی هم رفته ۱۷۵ اسب بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل کند. جالب است بدانید که شتاب صفر تا صد اعلام شده جی ای سی GS3 در حدود ۸ ثانیه است که با توجه به وزن این خودرو عدد بسیار خوبی به حساب می آید. سیستم تعلیق این خودرو در محور جلو از نوع مک فرسون در محور عقب از نوع نیمه مستقل است که عملکرد قابل قبولی را در این خودرو به نمایش می گذارد. گک GS3 امزوم دارای استاندارد آلایندگی یورو ۶ بوده و مصرف سوخت آن به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، در حدود ۶.۸ لیتر اعلام شده است که عددی بسیار مناسب محسوب می شود.

از جمله امکانات جی ای سی GS3 می توان به؛ ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، سامانه کنترل پایداری، هشدار برخورد از جلو، نور بالای اتوماتیک، ترمز اضطراری، رادار حرکت بین خطوط، هشدار خروج از خط، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، دوربین ۳۶۰ درجه، سامانه پایش فشار باد تایرها، سامانه کنترل حرکت در سرازیری، رادار تابلو خوان، رادار کمکی راننده در ترافیک، پارک دوبل خودکار، دستگیره های مخفی شونده، سنسور نور، سنسور باران، سردکن صندلی های ردیف جلو، سقف پانوراما، تهویه اتوماتیک با قابلیت تصفیه هوای داخل کابین، نورپردازی داخل کابین، کروز کنترل تطبیقی، نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، جلو آمپر دیجیتال و… اشاره کرد.

نوشته چرا جی ای سی GS3 انتخابی منطقی به حساب می آید؟ اولین بار در آخرین خودرو. پدیدار شد.

source

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.