یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
در این مطلب به بیان تاریخچه شرکت دانگ فنگ خواهیم پرداخت. دانگ فنگ یکی از خودروسازان مطرح چین است که این روزها در بازار ایران نیز فعالیتی گسترده و چندوجهی را با خودروسازان داخلی ما دارد.
دانگ فنگ موتور در سال ۱۹۶۸ در استان هوبِی (یکی از استان های دورافتاده چین و دلیل این امر نیز پرهیز از آسیب دیدن کارخانه در مقابل هجوم احتمالی دشمن) تأسیس شد و اکنون در زمینه تولید و مونتاژ انواع خودرو، اتوبوس، کامیون و دیگر وسایل نقلیه تجاری و همچنین تولید قطعات خودرو فعالیت گسترده و متنوعی دارد.
دانگ فنگ موتور هم اکنون بههمراه شرکت هایی همچون چانگان، گروه فاو و سایک موتور، چهار خودروساز بزرگ چین را تشکیل می دهند.
نام این برند در زبان چینی معنای باد شرقی را دارد. البته جالب است بدانید که این شرکت از زمان افتتاح تا حدود سه دهه پس از آن، نام Second Automobile Works را داشت و خبری از نام دانگ فنگ نبود.
سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ را می توان برهه طلایی دانگ فنگ دانست؛ چراکه این شرکت چینی در این مدت با سرمایه گذاری و برنامه ریزی مناسب توانست نامی برای خود دست و پا کند و با شرکت های بزرگ کره ای و ژاپنی تفاهم نامه های همکاری و انتقال تکنولوژی در زمینه های گوناگون به امضا برساند.
شرکت دانگ فنگ در سال ۲۰۰۳ توانست با شرکای قدری همچون هوندا، نیسان و کیا قرارداد همکاری ببندد. این شرکت در سال ۲۰۱۲ نیز یک قرارداد ۵۰-۵۰ با شرکت رنو فرانسه بست، اما این اولین همکاری دانگ فنگ با فرانسوی ها نبود، چراکه پیش از این یعنی در سال ۱۹۹۲ شرکت دانگ فنگ توانسته بود با شرکت های پژو و سیتروئن جوینت ونچری مشترک را تشکیل دهد و این جوینت ونچر هم اکنون نیز مشغول فعالیت است؛ به عنوان مثال، چندی پیش از نمونه مخصوص بازار چین پژو ۴۰۸، که دست پرورده دانگ فنگ و پژو است، رونمایی شد.
دانگ فنگ به کمک ولوو تراکس و رنو تراکس (یکی از زیرمجموعه های بزرگ گروه ولوو) توانسته است به عنوان یک شرکت چینی، به بازارهای اروپایی نیز گام بگذارد. همچنین در ایران نیز توسط سایپا دیزل، کشنده های این خودروساز چینی به بازار عرضه شده اند.
دانگ فنگ در ایران تاکنون با شرکت هایی چون سایپا دیزل و ایران خودرو همکاری داشته است و هم اکنون نیز در بخش خصوصی با شرکایی همچون گروه بهمن، فردا موتور و آرین موتور همکاری گسترده دارد.
از جمله محصولات این خودروساز که هم اکنون در ایران تولید و عرضه می شوند، می توان به مواردی همچون دانگ فنگ ix5 با نام دیگنیتی پرایم و پرستیژ، دانگ فنگ SX5 با نام فردا SX5، دانگ فنگ T5 با نام فردا T5 و همچنین دانگ فنگ T5 Evo با نام لاماری ایما اشاره کرد.
رضا صفرآبادی فراهانی
پایگاه خبری اسب بخار
معرفی هاتون خیلی خلاصه و کوتاهه
تست و بررسی لاماری ایما به عنوان جدیدترین کراس اوور مونتاژی بازار ایران و مقایسه دو اسکوتر یاماها N-MAX و هوندا PCX، آن چیزی است که در آخرین قسمت فصل هفتم اسب بخار به نمایش در آمده است.
در قسمت یازدهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی FMC T5 فردا موتورز رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی این قسمت مقایسه رنو تندر ۹۰ اتوماتیک با دانگ فنگ H30 کراس را انجام داده ایم.
در قسمت دهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی دایون Y5 در کویر مرنجاب رفته ایم. همچنین در این برنامه تجربه سفر یک روزه به کویر و قواعد این دسته از طبیعت گردی ها را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشته ایم.
تست و بررسی هایما S5 جدید با جعبه دنده ۶AT آیتم اصلی قسمت نهم فصل هفتم اسب بخار است که می توانید در این برنامه به تماشای آن بنشینید.
در قسمت هشتم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی کراس اوور KMC K7 کرمان موتور رفته ایم. همچنین در بخش تست موتورسیکلت ها، بررسی اسکوتر هیبریدی یاماها گرندفیلانو را انجام داده ایم و در آیتم خودروچی نیز، تویوتا یاریس و هیوندای i20 مونتاژ آپشنال را با هم مقایسه نموده ایم.
تارا دوست معولی در هفتمین قسمت از فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای رفته ایم و این سدان ملی جدید را به چالش کشیده ایم. همچنین در بخش دوچرخه، به سراغ تست و بررسی یاماها WR155 رفته ایم و این موتورسیکلت به نسبت آفرودی را […]
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
معرفی هاتون خیلی خلاصه و کوتاهه
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.